Patak
Well-known member
Ne idu u pijesakimaju takav grm sastavljen od 4,5 tih trava i macak redovito pisa u njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne idu u pijesakimaju takav grm sastavljen od 4,5 tih trava i macak redovito pisa u njega
Ne idu one po takvim mjestima, one idu di se delaLatine i ukrajinke ti zauzele.
To je posebna.trava.Sigica za mačke a ne uberen kraj cesteimaju takav grm sastavljen od 4,5 tih trava i macak redovito pisa u njega
Trebao si reči samo portugalski i španjolski?Okružen sam njemcima, austrijancima, rumunjima,slovencima.užas.još me pitaju du ju spik ingliš? Koda nisam u hr.
Ja sam volonter koji je u 3 godine spasio x macaka s ceste, uzimam, lijecim i udomljavam... Naravno da imaju i travu i pijesak tj 7 posuda sa pijeskom i da su svi kastrirani i cijepljeni... Na njih trosim mjesecno trostruko vise nego mad max na egeJesu kastrirane
Bila vidjela... Fora ali kako vam se da od komaraca zivjet majko mila...Okružen sam njemcima, austrijancima, rumunjima,slovencima.užas.još me pitaju du ju spik ingliš? Koda nisam u hr.
Bit če nam pun bračni.krevet mačakaJa sam volonter koji je u 3 godine spasio x macaka s ceste, uzimam, lijecim i udomljavam... Naravno da imaju i travu i pijesak tj 7 posuda sa pijeskom i da su svi kastrirani i cijepljeni... Na njih trosim mjesecno trostruko vise nego mad max na ege
Komarci bježe.od njihBila vidjela... Fora ali kako vam se da od komaraca zivjet majko mila...
Čuli komarci da i sa PO bježe od vas pa i oni.se razletiliTu ih nema. Srvarno.
Ja sam volonter koji je u 3 godine spasio x macaka s ceste, uzimam, lijecim i udomljavam... Naravno da imaju i travu i pijesak tj 7 posuda sa pijeskom i da su svi kastrirani i cijepljeni... Na njih trosim mjesecno trostruko vise nego mad max na ege
Hvala patakČuli komarci da i sa PO bježe od vas pa i oni.se razletili
Mogao si im preporučit ovaj sajt Fale mađariceJebote kakvu opremu imaju. Al ne love ribu ko ja hahha. Odem na kavu i austrijanac izvuče dvije ribe na moje štapove. Da se ubiješ
Štrumfaš.šta SombyHvala patak
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|