Sisata i guzata
Well-known member
One moraju delat zato su tu, ja kad putujem idem da se odvalim od spavanja...Latine i Brazilijanke več drugu kavu piju a ti sramotiš nas domače
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One moraju delat zato su tu, ja kad putujem idem da se odvalim od spavanja...Latine i Brazilijanke več drugu kavu piju a ti sramotiš nas domače
Ako je za.istru onda Ok ako ne Ne zanima meE znaci uplatih preko bookinga hotel i sad mi salju da je naplata bila uspjesna a nisu mi mogli napravit rezervaciju i da ce pare bit prebacene natrag na racun u 24 h... Nadam se da ne lazu gamad prevarantska..
Ideš za istruOne moraju delat zato su tu, ja kad putujem idem da se odvalim od spavanja...
Ma ne smijem reci... Al bit ce vise lokacija...Ako je za.istru onda Ok ako ne Ne zanima me
Pa ja sam ti cesto tamo al tebe nemaIdeš za istru
Ne smijem reči pa.na.wap mi se ispovijedi ludoMa ne smijem reci... Al bit ce vise lokacija...
iskreno kad si bila zadnji put?Pa ja sam ti cesto tamo al tebe nema
Ja sam dostupan od 15 do cc 20 u mjesecuPa ja sam ti cesto tamo al tebe nema
Treci mjeseciskreno kad si bila zadnji put?
Kad stigne plata ili...Ja sam dostupan od 15 do cc 20 u mjesecu
Ja ne kuhamLatine i Brazilijanke več i.pivu poslužuju a ti još ni kavu nisi skuhala
Nisi se javila šta se bojiš da ne platiš pijaču hahaTreci mjesec
Naučio bi te hahaJa ne kuham
Ma jesam al ti si nestao tad...Nisi se javila šta se bojiš da ne platiš pijaču haha
Meni to odgovara ti sebi ja sebi hahaJa ne kuham
Sa ovom se platom ne izgubim ne brini hahahaMa jesam al ti si nestao tad...
To je pravi muskarac...Meni to odgovara ti sebi ja sebi haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|