Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam filmPatak druze stari
Kozjak konji su plemenite zivotinje...Konju ajde nemam pojma šta...
Svi vi koji pisete recenzijeJebate koji glup izraz 'diskretno druženje'; ko viče ka seljak 'jeba san, jeba san' nakon jebachine?
Kako bi ti rekao Mamić p…… nepismena neces na mom prezimenu dobivat jeftine poene. Tako neces nj ti na mom nicku dobivat jeftine poeneKonju ajde nemam pojma šta...
Jel treba vama posebno objašnjavati da forum sluzi da pišemo recenzije. Recenzije služe da bi drugi znali kakava je odredba cura i šta mogu ocekivat , a ne da dođe očekuje pusenje bez kondoma još se nije ni skinuo a već mu kondom navlaci . Isto ko sto je maserka rekla kolegi kao da ovi sto pišu recenzije ne postolju diskreciju koji kurac sere ona.Svi vi koji pisete recenzije
Pa sluzi zato ali realno ne postujete diskreciju... Pisanje recenzija nije diskrecija... E sad tko da oglas spreman je da ce naici na takveJel treba vama posebno objašnjavati da forum sluzi da pišemo recenzije. Recenzije služe da bi drugi znali kakava je odredba cura i šta mogu ocekivat , a ne da dođe očekuje pusenje bez kondoma još se nije ni skinuo a već mu kondom navlaci . Isto ko sto je maserka rekla kolegi kao da ovi sto pišu recenzije ne postolju diskreciju koji kurac sere ona.
Završio film sad je Terminator pa sam išao u krpeMislio da te nema patak
Logično.Pa.nisam ja.SIG.znam ja da ti.si.tu zbog nje hihiMislio da te nema patak
Kako ne poštujemo . Ne razumijem to. Znaci odem do neke kurve eto s plavog nebitno. Primjera radi nek se zove Danica . I ja odem do nje i napisem bio sam kod Danice dam njen oglas i kažem pusenje sa kondomom prostor neuredan pol sata 400 kn . Ženska je debela ima 100 kg sise neke viseće. Previše sala. Legne ko klada . Gleda na sat i čeka da svršiš sto prije. Kako ja ne poštujem njenu diskreciju eto. Recimo da je takva recenzija bez adrese, kvarta ili slicno.Pa sluzi zato ali realno ne postujete diskreciju... Pisanje recenzija nije diskrecija... E sad tko da oglas spreman je da ce naici na takve
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|