Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pitam samo kako otac kako mater...to su osnove pristojnosti...boli me kiki za sestru...Sombi Odi i daj nam recenzije . Dal radi gfe i ljubljenje i jel oral bez kondoma ( to je za neke forumaše bitno neću ih imenovat ) Obavezno pitaj kako su joj tata mama sestra da @Kozjak Dida može mirno spavat
Ako je bila pogolema kita onda si bio dobro napušen na kraju...ajde oprosti sam sebi, mi smo ti već svi oprostili...Bio sam pijan i napušen malo i šta sad još me kolega usosio on sve dogovorio ja mislio idem normalno do ženske a kad tamo kita veća 4 put neg moja . Sad se vise i ne sjećam detalja
Imam hemeroide II stupanj, neće niko....jbgKozjak po Marijanu i blizu Dioklecijanove palače daje guzu za free. Sombi po zg jer kurve ne uspijeva dobit. Sig sto si uradila ljudima na forumu. Sombi počeo dečke zvat na druženje
Od kud ona zna da je s foruma?Umro od smijeha. Kolega i ja na kavi i javio se maserkisplit na mail i ona mu rekla kao da će ga blokirat jer dolazi s foruma a ljudi na forumu ne postoji njihovu diskreciju radi recenzija. Veće sranje u životu nisam čuo previše povrća jede da jede meso bila bi pametnija , pa forum i sluzi tome da se pišu recenzije i kako je pisanje recenzije ne poštivanje diskrecije
Jer je reko da naso njen mail davno na oglasniku pa počeli oko foruma zasto je nema tamo više. Rekla mu je da ne želi nikog s foruma i ove sto pišu recenzije dobre ili loše jer kao ne poštuju diskreciju da on nju sam gleda ko komad mesa i tak srat nes mu pocelaOd kud ona zna da je s foruma?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|