Jel zato sto sam kazao da nisam gey..Nezna šta propušta. Samog te neću
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel zato sto sam kazao da nisam gey..Nezna šta propušta. Samog te neću
Previše pričaš o gayevima hahahJel zato sto sam kazao da nisam gey..
...i nikad otići......sorry VentiHalo. Zovem u vezi oglasa. Kad se može doci kod vas? Nikad problema.
Al tu ne bi trebala milicija biti blizu...Gdje su ona dobra stara vremena kada bih se pojavio u Đorđićevoj ulici i samo pozvonio na portafon masažnog salona i to bez ikakve prethodne najave telefonom.
Unutra najmanje tri cure. Uđem unutra i biram sa kojom ću.
Istu praksu sam radio i kod salona u Petrinjskoj ulici. Nikakva prethodna telefonska najava.
Da, panduri su blizu u Petrinjskoj.Al tu ne bi trebala milicija biti blizu...
?A kako krenete u pricu... Znaci obicno ide da zovete u vezi oglasa, lokacija, cijena i kratki opis... Sve ostalo se dogovara u salonu, stanu
somby pa nije legalizirana prostitucija Ti kad pecaš bez dozvole ti je ugodno ili da ti žena sazna za ribarenje po PO?to mi ko na sajmu. Te žene zvuče koda sam i nepriatelj. A stvarno ih doživljavam ko ok žene. Ne kužim
Slušaj mater Edo Majka?Ali tako to funkcionira... Lokacija, cijena, opis jer cim vise pitate bit cete sumljiviji...i obavezno javite kad krenete da se ne desi zajeb
Sigi ti si najboljaPa ako čitaju onda čitaju i krtike na njihov račun. A i dalje ostaju iste. Tea kruge ako čitaš ovo javi se
Misliš platnoj listiA mozda je sombi kod cura na crnoj listi
Miro zaslužuješ koji bod da te Sigica uzme tako se to radi Svaka častA Sombi u problemu si ..nijedna te nece...ni Venti ti nece da dodje u sator...da nesto ne stima sa tobom..
Nikad od tebe muzičarDobio mums od telefoniranja
Pokušaj ti miro Možda čekaju tvoj poziv?A Sombi u problemu si ..nijedna te nece...ni Venti ti nece da dodje u sator...da nesto ne stima sa tobom..
Desanka Šakič i južni vjetarIma šta tamo s oglasa haha?
Zvat ču je ja Halo mala ovdje Patak na forumu somby plače ko beba daj mu sisuNisam
Isključen mob
I ona iva vatrena nova valjda u crvenom sta leziSombi evo ima Dea u sigetu 350 kn komplet i vatrena ela neznam gdje je oglas googlajte
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|