Ma bila penzija..pa sam malo u điru...Vruće...nerviram se što svi nisu pametni ko ja pa da me lakše shvate. Kako je kod Vas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bila penzija..pa sam malo u điru...Vruće...nerviram se što svi nisu pametni ko ja pa da me lakše shvate. Kako je kod Vas?
Ajd pomalo...drž se hlada.Ma bila penzija..pa sam malo u điru...
Slušaj, predstavi se ko Sombrero. One ti sve čitaju forum.Odustajem od po. Javile se 3 žene. Jbte nisu normalne. Sve bi se nešto svađale. Užas. Neznam ko bi došao kod njij poslje takvog razgovora
A kako krenete u pricu... Znaci obicno ide da zovete u vezi oglasa, lokacija, cijena i kratki opis... Sve ostalo se dogovara u salonu, stanuOdustajem od po. Javile se 3 žene. Jbte nisu normalne. Sve bi se nešto svađale. Užas. Neznam ko bi došao kod njij poslje takvog razgovora
Nemoj povećavati sise. Imaš solidnu veličinu.Nisam jos skupila pare za sise
Ti si još dobro i prošao.Odustajem od po. Javile se 3 žene. Jbte nisu normalne. Sve bi se nešto svađale. Užas. Neznam ko bi došao kod njij poslje takvog razgovora
Meni svejedno, može po redu. 1 slijeva.Dajte mi najružniju sa gornje slike i bit ću prezadovoljan.
Ma zezam se... Ne bih se ja zrtvovala toliko....Nemoj povećavati sise. Imaš solidnu veličinu.
Ja volim samo prirodne sise.
U zg ne. Doma bioDi si još bio pa znaš? Pitam za sebe.
Znaš iz iskustva?Idi u Gajevu u sumrak, naći ćeš nešto...ponesi i šator.
I ja sam čovjek.Znaš iz iskustva?
to mi ko na sajmu. Te žene zvuče koda sam i nepriatelj. A stvarno ih doživljavam ko ok žene. Ne kužimA kako krenete u pricu... Znaci obicno ide da zovete u vezi oglasa, lokacija, cijena i kratki opis... Sve ostalo se dogovara u salonu, stanu
to mi ko na sajmu. Te žene zvuče koda sam i nepriatelj. A stvarno ih doživljavam ko ok žene. Ne kužim taj nastup. Pa bolje bi im bilo da bar glume dobru volju. Ovako stvarno kod takvih nebi išao nikad
Ali tako to funkcionira... Lokacija, cijena, opis jer cim vise pitate bit cete sumljiviji...i obavezno javite kad krenete da se ne desi zajebto mi ko na sajmu. Te žene zvuče koda sam i nepriatelj. A stvarno ih doživljavam ko ok žene. Ne kužim
Pa ako čitaju onda čitaju i krtike na njihov račun. A i dalje ostaju iste. Tea kruge ako čitaš ovo javi seSlušaj, predstavi se ko Sombrero. One ti sve čitaju forum.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|