Patak
Well-known member
Somby nisi zvao ove sa Ege previše si uložio u štapove i mašinice pa si švorc?Hahah ventura ne brini. Samo zezajte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Somby nisi zvao ove sa Ege previše si uložio u štapove i mašinice pa si švorc?Hahah ventura ne brini. Samo zezajte
Pa vidiš da je prešao u drugi tim . Umjesto zena počeo muške zvat da mu prave društvoSomby nisi zvao ove sa Ege previše si uložio u štapove i mašinice pa si švorc?
Znaci moja je tragičnaVRSTE LJUBAVI
tragična ljubav
komična
socijalna ljubav
filozofska ljubav
- kad imaš s čim, ali nemaš s kim
- kad imaš s kim, ali nemaš s čim
- kad imaš s čim, imaš s kim, ali nemaš gdje
- kad imaš s čim, imaš s kim, imaš gdje, ali ne znaš zašto.
Nisu mi one nešto nApete. Više volim domćeSomby nisi zvao ove sa Ege previše si uložio u štapove i mašinice pa si švorc?
Samo odokativno mjerkaš?Nisu mi one nešto nApete. Više volim domće
Još pecašNisu mi one nešto nApete. Više volim domće
A sta je sa Sig..Nisu mi one nešto nApete. Više volim domće
I ti se.ranio vodenim bojicamaZnaci moja je tragična
Još 5-6 danaJoš pecaš
Sig me prekrižila. Ona je ljubav zauvijekA sta je sa Sig..
Pa ko ti kriv sto si lajo vau vau i reko da ne može biz Anonimna i jebat se za pare. To sto sam ja bio banovan ne znaci da nisam pratio sve samo ste imali odmora neko vrijeme od mene dok sam bio pod banomSig me prekrižila. Ona je ljubav zauvijek
A dobro sto ljudi sto ćudi, mene takvo reklamiranje odbija.
Ubaci sve slike u jedan oglas i adio, ovako stvaraju nered s hrpom oglasa, a na kraju ne znam ni na čemu sam, u svakom oglasu druga cijena (možda ne u ovom konkretnom slučaju ali bilo je situac
Kak to Sombi pa kaj ti nije rekla da će te opet primitSig me prekrižila. Ona je ljubav zauvijek
Jel si zvao Teu Kruge preporučam tiI ja sam izvisio danas , ako te to tješi
Jel sauga bez kondoma to je bitno. Dali treba strahovat da će sjest na kurac bez kondoma posto mi je jedna s plavog tako napravila reko joj kondom ili pare pa je navukla kondom nasilno da me kurac 3 dana bolio poslije od njenog nasiljaJel si zvao Teu Kruge preporučam ti
Da puši bez kondoma a samnom se i ljubila prije par godina dok je bila u ZapruđuJel sauga bez kondoma to je bitno. Dali treba strahovat da će sjest na kurac bez kondoma posto mi je jedna s plavog tako napravila reko joj kondom ili pare pa je navukla kondom nasilno da me kurac 3 dana bolio poslije od njenog nasilja
Ne razumim pecaš ribe da bi.ih pustio samo da spremiš slikice u album Pa ti.si influencer otvori Only fansJoš 5-6 dana
O kako sve velike ljubavi zavrsavaju tuzno..pa nemoj se napit...Sig me prekrižila. Ona je ljubav zauvijek
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|