I da se ne zaprlja stan previše, bez svršavanja u zavjesu i ostalo...Nije to sex na kakav si navikla nego bračni petominutni sa predigrom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da se ne zaprlja stan previše, bez svršavanja u zavjesu i ostalo...Nije to sex na kakav si navikla nego bračni petominutni sa predigrom
U 40m2 su zavjese sigurno blizu kreveta...Tko je ubio Lauru Palmer?
Gdje je svršio Jura?
Ajmo Sig, što se čeka?
U usta naravno....Tko je ubio Lauru Palmer?
Gdje je svršio Jura?
Ajmo Sig, što se čeka?
Zajebavam se ovo za ustaU usta naravno....
Iskoristiiii mojeee maneee... Sutra pricajjj na sveee straneee.... Da ovakvuuu nisiii imaooooo......
Dakle zavjesa ipak pa eto ja pogodio, ako je bio uopće, to ne znamZajebavam se ovo za usta
Joj da zaboravila... Pa on nije ni bio, sto lazete....Dakle zavjesa ipak pa eto ja pogodio, ako je bio uopće, to ne znam
Ma jesmo ali se ti ovih petominutnih ni ne sjećašWerdume jel znas da su svi povjerovali da smo se jebali
I meni je u magli, samo se zavjesa sjećam...Ma jesmo ali se ti ovih petominutnih ni ne sjećaš
A nee... Sad znam da nisi bio samnomI meni je u magli, samo se zavjesa sjećam...
Ne pisi mi fejk recenzije tu molimA nee... Sad znam da nisi bio samnom
MENE bi se sjecaooo
Bi sigurno ali ti mojih 5minuta teškoA nee... Sad znam da nisi bio samnom
MENE bi se sjecaooo
Nema veze... Ja ionako uvijek lazemBi sigurno ali ti mojih 5minuta teško
Ma ne pišem ništa, vidiš kako maserka otišla zbog recenzijeNema veze... Ja ionako uvijek lazem
Ako mogu latine
Ne znamo jel bio al znamo da je svršio...Dakle zavjesa ipak pa eto ja pogodio, ako je bio uopće, to ne znam
Sve dobro što se dobro svrši...Ne znamo jel bio al znamo da je svršio...
Kad ovo pročita Ninđa platiće sve u krugu 2 m od njega...nadam se jedino da nije h tramvaju...U usta naravno....
Iskoristiiii mojeee maneee... Sutra pricajjj na sveee straneee.... Da ovakvuuu nisiii imaooooo......
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|