misliš spavala ili "spavala"?Sad sam izdrzljivija nego prije, sa 20 sam spavala po 16h u komadu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš spavala ili "spavala"?Sad sam izdrzljivija nego prije, sa 20 sam spavala po 16h u komadu...
sa njih 20 si spavala u 16 sati?Sad sam izdrzljivija nego prije, sa 20 sam spavala po 16h u komadu...
Ma spavala, zatvoris oci i spavasmisliš spavala ili "spavala"?
Bol, Korcula, Sibenik,.Crna gora ponekad, Istra, kako kadBoss bitc*h ja vec zivim na moru pa nebih znao. Gdje ljetujes?
Prosla sam cijelu Istru, prekrasna mjesta, izvrsna ponuda, puno su ulozili... I velika gospoda, druzim se s jednim gospodinom iz Umaga..Istra je taj izbor. Ja sam iz Istre the best
Nije bas nesto po mom ukusu, al zurila sam na posao, ono sto ja volim valjda ima samo u sex shopu, peta oko 15 cmSig da vidimo kakve stikle si kupila
Sjajna, nosim van njihove haljiniceHm ..... kakva je kvaliteta obuce u sex shopu pitam se
Al inace volim samo 15+Lanci ... kinky
Ne smijem se slikati, ne zelim da netko bude ljubomoranJaooo Sig,znas ti kaj valja,jos da vidimo kako ti stoje....ili u onim od 15cm stiklama,neka haljinica crna....
Jest i korzeti.. Uf ja imam takve di sise dodu do vrata, kad ga skines ostanu ti oziljcištikle su varanje pogotvo sa visokim petama, pa jbte to vizulano popravi BMI za 15cm
Pa ja i jesam takva, al to nitko nece platitja baš volim kvartovske cure u trenirci....prirodne sa što manje šminke
ajde volm korzete i haltere to je okJest i korzeti.. Uf ja imam takve di sise dodu do vrata, kad ga skines ostanu ti oziljci
znam, ja sam to uvjetovaoPa ja i jesam takva, al to nitko nece platit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|