misliš spavala ili "spavala"?Sad sam izdrzljivija nego prije, sa 20 sam spavala po 16h u komadu...
![ROFL :ROFLMAO: :ROFLMAO:](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš spavala ili "spavala"?Sad sam izdrzljivija nego prije, sa 20 sam spavala po 16h u komadu...
sa njih 20 si spavala u 16 sati?Sad sam izdrzljivija nego prije, sa 20 sam spavala po 16h u komadu...
Ma spavala, zatvoris oci i spavasmisliš spavala ili "spavala"?![]()
Bol, Korcula, Sibenik,.Crna gora ponekad, Istra, kako kadBoss bitc*hja vec zivim na moru pa nebih znao. Gdje ljetujes?
Prosla sam cijelu Istru, prekrasna mjesta, izvrsna ponuda, puno su ulozili... I velika gospoda, druzim se s jednim gospodinom iz Umaga..Istra je taj izbor. Ja sam iz Istrethe best
Nije bas nesto po mom ukusu, al zurila sam na posao, ono sto ja volim valjda ima samo u sex shopu, peta oko 15 cmSig da vidimo kakve stikle si kupila
Sjajna, nosim van njihove haljiniceHm ..... kakva je kvaliteta obuce u sex shopu pitam se![]()
Al inace volim samo 15+Lanci ... kinky
Ne smijem se slikati, ne zelim da netko bude ljubomoranJaooo Sig,znas ti kaj valja,jos da vidimo kako ti stoje....ili u onim od 15cm stiklama,neka haljinica crna....
![]()
Jest i korzeti.. Uf ja imam takve di sise dodu do vrata, kad ga skines ostanu ti oziljcištikle su varanje pogotvo sa visokim petama, pa jbte to vizulano popravi BMI za 15cm![]()
Pa ja i jesam takva, al to nitko nece platitja baš volim kvartovske cure u trenirci....prirodne sa što manje šminke
ajde volm korzete i haltere to je okJest i korzeti.. Uf ja imam takve di sise dodu do vrata, kad ga skines ostanu ti oziljci
znam, ja sam to uvjetovaoPa ja i jesam takva, al to nitko nece platit![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|