Olá MadmaxGemmom, Celeste, Larom Prates
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Olá MadmaxGemmom, Celeste, Larom Prates
Você não vai nem me cumprimentar?Olá Madmax
É pá! Então vamos falar em português? Muito bem. Mas é que as brasileiras entendem a língua do corpo bem; nem seja preciso falar com elas...Você não vai nem me cumprimentar?
Ja nemam snage prevest ovo jer nisam spavala 3 dana...Ljudi se obrazuju a ti tako? Eto EGE je zapravo praktički obrazovna institucija. Hrvati masovno postaju poligloti zbog nje.
Sex bomba 10/10Moram da prokomentiram nesto vezano za maserkusplit, nije da je branim zato što je to moja Dalmatinka, nego zato što sam bio kod nje i DEFINITIVNO ulazi u top 5 sto sam ja bio u svojih 38 god života... A nisam bio na malo mjesta od crnkinja, mulatkinja pa do bjelih i žutih.... U njemackoj sam bio u 5 javnih kuca, austriji 2 ceskoj 3 poljskoj 2..... Znaci ono sto maserkasplit nudi u svom oglasu (info detaljima koje daje) je vrhunska usluga bio, uvjerio se, ponovio i ponovit cu opet, bio sam i počašćen s terminom gratis tako da nemam riječi svaka cast, vizualni izgled sexy bomba za moj pojam 10/10 ja sam tip za prirodno sve... Silikone nevolim, samo oko prozora da mi ne vlaži u kucu! bio sam dva puta kod latina i nije mi to to...komunikacija uzivo razgovor super ... sto se tice ambijenta meni je osobno Top, uredno cisto, svjece, muzika, kava, cokoladica ja se opustim ko doma... o ukusima se ne raspravlja o ni o čemu, ovo je moj stav moje mišljenje!!
a jebi gaNe osjecam financijsku potrebu vise za tim... E opet cu bit surova....
Google translate majka kazu svi, al toliko mi je bitno kaj si napisao, da necu ici prevoditiVocê não vai nem me cumprimentar?
um pouco mais lento...É pá! Então vamos falar em português? Muito bem. Mas é que as brasileiras entendem a língua do corpo bem; nem seja preciso falar com elas...
Jbg...ucim lagano...pocetnicke greskeGoogle translate majka kazu svi, al toliko mi je bitno kaj si napisao, da necu ici prevoditi
Sex bomba 10/10
Hitno u opticara mjenjaj dioptriju
Polako, mlad si ti momakJbg...ucim lagano...pocetnicke greske
Nema muzike...
Ego je ustao, popravio krunu i nastavio daljeUvredi ga na bilo koji nacin al nemoj mu rec istinu da zene nisu svrsile s njim... Eee to ne oprasta
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|