Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je patkovina
Sigica imaš guzu za po guzi hahaTako je patkovina
Slažem se s ovim o latinama. Ja sam sve više nekako za ove naše europske cure. Nisu toliko napucane, čine mi se stvarnije, kao žene s vrlinama i manama, ne želim da je sve savršeno i plastično. A i nekako se mislim da su nam sličnije mentalitetom, ipak smo svi mi Slaveni zapravo. Ja sam se baš zato ovih dana odlučio za crvenokosu Alexandru s EGE. Čini se kao stvarna i draga djevojka. Još samo da odgovori na poruku i bit će dobro.Slažem se Sigi sa tobom ove latine su sve neke umjetne ipak su žene lijepše kad su prirodne i ja mislim da je maserka zgodna
Jel i njoj rastu noge iz guze Pitam za PatkaDam se okladit da nitko od ovih što "ne vole Latine" nije bio ni s Raissom ni s Lorenom ^^
NisamDam se okladit da nitko od ovih što "ne vole Latine" nije bio ni s Raissom ni s Lorenom ^^
Meni su samo crnkinje i mulatkinje napete na egeni meni nisu nešto napete
Onda upoznaj Gemmu kad se vrati. Cura je divna i sva prirodna. Nećeš požaliti ni sekundu.Meni su samo crnkinje i mulatkinje napete na ege
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|