Plovak1990
Well-known member
Jesam, prije par godina u Kinu Europa.Jel itko od vas gledao film Prica nad pricama.. fantazy ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam, prije par godina u Kinu Europa.Jel itko od vas gledao film Prica nad pricama.. fantazy ....
Stari je film dosta ne sicam se da je bio u kinima tako nedavno ... Fantasy film o tri kraljevstva?Jesam, prije par godina u Kinu Europa.
Fantasy eeediiitJel itko od vas gledao film Prica nad pricama.. fantazy ....
Šta će ti pride i alka . Ne interesuje me to. Vidite da u Sinju nema zena.Pa da im @Winn69 u 3 godine od momka priko alkara postane alajčauš...mogu onda objediniti Alku i Pride
sa Salmom Hayek? ako je, onda sam gledaoStari je film dosta ne sicam se da je bio u kinima tako nedavno ... Fantasy film o tri kraljevstva?
Upravo san napisala iz filma poantu nisam jos tad ovo bila procitalaPa naravno, tila bi dovuć sig bliže sebi, da se sig uda ode ona ne bi se htjela družiti više, znaš da se udate umisle i ne žele se više družiti s neudatima
Da da taaj i bas ta mi je draga di je ona mama onim albino blizancimasa Salmom Hayek? ako je, onda sam gledao
Vidiš čitam ti misliUpravo san napisala iz filma poantu nisam jos tad ovo bila procitala
Zanemarite greske stvarno cu vas sve nahuskati da svi zajedno zatrazimo edit ovo je bas bezvezeTri kraljevstva ,jedan od kraljeva ima mladu lipu kcer .. a ima i jednu tajnu .. u svojoj sobi godinama hrani monster buhu koja je bila mala obicna al munje bilo zao ubiti i napravio je s vremenom od nje kucnog ljubimca al je bila samo u njegovoj sobi. Buha je umrla ( od bolesti disnih puteva . Kceri se bilo napeto udati i on je napravio izazov .. donio je kozu od buhe i tko pogodi od koje je zivotinje koza daje mu ruku svoje kceri . Dolazili su princevi razni lijepi mladi zgodni al nitko nije pogodio ... kralj je bija sritan jer je svrha bila da nitko ne pogodi i da se ona nikad ne uda i ode. Dosao je i jedan krkan ogromni div prljav smrdljiv s nekih planina iz p.materine ponjusio kozu i pogodio jer ima buha u njegovoj nastambi ... I tako se princezi ispunila zelja udala se za tu zivotinju i odnio je u brda doslovno... Tako sam ja sig namistila kriterije jer podsvjesno necu da se uda nego da bude slobodna
Cipirana sam od cjepiva garantVidiš čitam ti misli
Ja sam reko davno treba vratit, ali problem nikad mene nitko ne sluša i poslje bude da sam u pravu. Uvijek kad je nešto eto primjer kad nešto radim u životu privatno i kažem sestri ili mami nešto da treba onda me ne slušaju a poslje ispadne da sam bio u pravuZanemarite greske stvarno cu vas sve nahuskati da svi zajedno zatrazimo edit ovo je bas bezveze
Cipirana sam od cjepiva garant
Znala sam ,da na nasoj ravnoj zemlji nisu 5 g za nista staviliA ja sam Bill Gates u tajnoj misiji na forumu
Znaci ode sigi ipak u dalmacijuI sad kad sam se odao jasno je da sam mlad, lep i obdaren
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|