Sisata i guzata
Well-known member
A za mene nista...Maserka, ti si mi toliko draga, da ako ikad dodje prilika, za tebe ce biti free
E djubre muckoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A za mene nista...Maserka, ti si mi toliko draga, da ako ikad dodje prilika, za tebe ce biti free
Umislio si Madmax da je kurvaMaserka, ti si mi toliko draga, da ako ikad dodje prilika, za tebe ce biti free
Zato i jesi meni najbolja.Pa eto... Dobio si takvu vrstu usluge dok sam bila raspoloziva...
Vise nisam..
Hvala ali uvjerena sam da postoje cure kod kojih nisi bio koje ptuzaju tu vrstu uslugeZato i jesi meni najbolja.
Venti, digni se, obrisi prasinu i idemo dalje.....Zato i jesi meni najbolja.
Ali mene neće vidjeti. Viša psihologija.Hvala ali uvjerena sam da postoje cure kod kojih nisi bio koje ptuzaju tu vrstu usluge
Kako je nekad bio priručnik " WORD za idiote " možda ima " KOD KURVE za idiote "Jebote kako se profi izrazavam...
Ludost Venty..Ali mene neće vidjeti. Viša psihologija.
Pa sta nisi malo prije napisala, da nista od mog uklizavanja pa naravno da je i za tebe free. Zapravo bi bilo idealno obje zajednoA za mene nista...
E djubre muckoo
Ajmooo Marijoleee....
Jel da popola podijelimo troskove?Pa sta nisi malo prije napisala, da nista od mog uklizavanja pa naravno da je i za tebe free. Zapravo bi bilo idealno obje zajedno
Ne hvala. Gotovo je.Ludost Venty..
Kakva mrtva psihologija...
Outcall ili incall planirate?Jel da popola podijelimo troskove?
Ko kog jebe ko kog placa???Jel da popola podijelimo troskove?
Čestitam.Ne hvala. Gotovo je.
Mi placamo... On valjda jebeKo kog jebe ko kog placa???
Neznam jel ima smjestaj...Outcall ili incall planirate?
Kakve troskove zeno sestro kada je sve free, MadMax casti dvije najjace zene ovog foruma.Jel da popola podijelimo troskove?
Tel: 064/677-677
|
|
|