Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iznosim svoje mišljenje, ne prejudiciram ni da je točno ni da je krivo...samo za tebe sam od desetka i desetka drugih recenzija to napisao i pomislio. I ne samo ja. Kao što si napisao i ovako i onako nikome ni u džep ni iz džepa.Zasto Dida? Sto tocno imam od toga da lazem? Kazem tocno onako kako je bilo 1/1 ne dodajem niti oduzimam. Sta da izmisljam, da zadivim imaginarne osobe s foruma koje u zivotu nisam nikad vidio, niti budem. Ne lazem u realnom zivotu, a kamoli virtualnom.
Fali malo susura navikli smo ipak je tradicija svako maloMirna vecer u birtiji....
Pogledaj mi u karte i reci ocu li stići uhvatiti viki prije nego utekne iz zgMirna vecer u birtiji....
Nije ni ovo zanimljivo kada nema galame i prepucavnja...Fali malo susura navikli smo ipak je tradicija svako malo![]()
To te kosta dvije butelje vina...Pogledaj mi u karte i reci ocu li stići uhvatiti viki prije nego utekne iz zg
Pobjegoše svi nema se ko prepucavat.Nije ni ovo zanimljivo kada nema galame i prepucavnja...
Ne brini ... Sad kad svatko smije kako hoce naletit ce netko nece se dugo čekati.. nikad ne prodje dugo vrimenaNije ni ovo zanimljivo kada nema galame i prepucavnja...
Misliš da ja znam kolko dođe butelja vina? Pa nisam ja kroner. Pusti ti Kozjaka šta priča njega sunce malo opičilo u glavu nije sav svoj .To te kosta dvije butelje vina...
Mogu ja za domacu rakiju se prosvercatiTo te kosta dvije butelje vina...
Jura kolko bi izdrža na nudističkoj da ti se ne digne u borbeni položaj?Misliš da ja znam kolko dođe butelja vina? Pa nisam ja kroner. Pusti ti Kozjaka šta priča njega sunce malo opičilo u glavu nije sav svoj .
Za tebe maserka besplatno samo nek patak da blagoslov...Mogu ja za domacu rakiju se prosvercati
Samo ako nije Bachu ostala....Mogu ja za domacu rakiju se prosvercati
Ovisi tko je tamo. Ako su babe onda vjv cijeli dan. Eh ak su mlađe zgodne onda nezz možda pol sekunde .Jura kolko bi izdrža na nudističkoj da ti se ne digne u borbeni položaj?
Nije nije ,ko da bi ista i ostaloSamo ako nije Bachu ostala....
Šta bi onda? Lego na prsa i dubio pijesak ili te ne bi bilo briga? Meni bi bilo bruka...Ovisi tko je tamo. Ako su babe onda vjv cijeli dan. Eh ak su mlađe zgodne onda nezz možda pol sekunde .
Šta bi me bilo briga . Neda se meni zamarat time . Sve je to normalnoŠta bi onda? Lego na prsa i dubio pijesak ili te ne bi bilo briga? Meni bi bilo bruka...
Šetati sa podignutim kopljem u razini dječjih glava, ne znam baš. Ja mislim da oni ošamaraju majmuna bar 2 puta prije nego dođu na plažu.Šta bi me bilo briga . Neda se meni zamarat time . Sve je to normalno
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|