maserkasplit
Well-known member
Cekamo strucnjaka didu ipak je on ekspert za ove kratice ima vise iskustvaMaserka ti si stručna u smislu lektoriranja objasni molim te jel HEE ili HEHE?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekamo strucnjaka didu ipak je on ekspert za ove kratice ima vise iskustvaMaserka ti si stručna u smislu lektoriranja objasni molim te jel HEE ili HEHE?
ako je dida u pitanju ond- His elderly eminenceCekamo strucnjaka didu ipak je on ekspert za ove kratice ima vise iskustva
Da stručnjakCekamo strucnjaka didu ipak je on ekspert za ove kratice ima vise iskustva
Kakav jebivjetar bezvezniCekamo strucnjaka didu ipak je on ekspert za ove kratice ima vise iskustva
moramo ga pitati ali jasno je sve, ako su dva sretna onda je HEHE ako je jedan sretni i jedan nesretni onda može biti HEE zar ne?Cekamo strucnjaka didu ipak je on ekspert za ove kratice ima vise iskustva
Nemoj tako nije jebivjetar on europski umoci i onda nas educira na forumu da se i mi moderniziramoKakav jebivjetar bezvezni
to je više pravopis pa da se nebi krivo počelo u narodu govoritiE on ide kod ovih europskih cura to su neke njihove kratice
Jesu , macke iz dvora iza zgrade kad im zasuskam spizom..Maserka svi su ludi za tobom
Haha mogucemoramo ga pitati ali jasno je sve, ako su dva sretna onda je HEHE ako je jedan sretni i jedan nesretni onda može biti HEE zar ne?
Hihi moja mačka poslao bi ti je ali ima domJesu , macke iz dvora iza zgrade kad im zasuskam spizom..
Nemoj jedva izadjem i s ovima na krajHihi moja mačka poslao bi ti je ali ima dom
ili možda HEEHHaha moguce
Ne mogu tu ništa Maserka volio biNemoj jedva izadjem i s ovima na kraj
pošto ipak nakraju je naveća razina Hili možda HEEH
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|