JesamJesil vidio kakve sam srece...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JesamJesil vidio kakve sam srece...
Onako deblja malo ima sala. Okej puši kolko se sjećam pusi bez kondoma zna jajaNije puno...mozes je opisati...kako pusi...
Trebaš.Pozdrav, postavio sam oglas da trazim zensku osobu koja ce mi uzet nevinost a imam 18 i javila mi se i ima prostor u dubravi i besplatno je, trebam li se brinuti da me nebi oteli ili nesto jer je dubrava opasan kvart
Sto da radim, da otkazujem ili?Trebaš.
Ne znam da li ti se živi više. Odluči sam.Sto da radim, da otkazujem ili?
Jbt kozjak koje glupave savjete davašNe znam da li ti se živi više. Odluči sam.
Ja se čudim da ti daješ.savjeteNe znam da li ti se živi više. Odluči sam.
Pa ti si smiješan KozjakAko imaš stvarno 18 g tvoji organi vrijede min 250.000 € .
Ma ti sve znaš Ima šta da neznašOvo tele od Rebića gledam dok je igrao još u Splita i ne mogu vjerovati da igrač samo sa snagom i brzinom može igrati vrhunski nogomet a tehnika i taktika kromanjonska....ja sam prije 2 tjedna pisao tu da treba staviti Ivanušeca i Oršića...
A da se zaposlišZnate li neku sigurnu zenu koja se oce besplatno jebat da izgubim nevinost napokon.
Ma daj Patak pa vidiš da se taj "klinac" preseravaJbt klinac bi pičke a ne tvoje istrošene fore
Ne razumijem zasto se preseravam…Ma daj Patak pa vidiš da se taj "klinac" preserava
Hajde se uozbilji, nit ti je 18 niti si djevac niti je Dubrava opasan kvartNe razumijem zasto se preseravam…
Na koji nacin da ti dokazem? Samo reciHajde se uozbilji, nit ti je 18 niti si djevac niti je Dubrava opasan kvart
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|