Bježi dok još možeš.Ali nećeš mi pobjeći.Ako treba vezati ču te sa brisačima od autaPatak u strahu od vezivanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bježi dok još možeš.Ali nećeš mi pobjeći.Ako treba vezati ču te sa brisačima od autaPatak u strahu od vezivanja
definitivno treba mlade ufurat , lukina era je završilaOvo tele od Rebića gledam dok je igrao još u Splita i ne mogu vjerovati da igrač samo sa snagom i brzinom može igrati vrhunski nogomet a tehnika i taktika kromanjonska....ja sam prije 2 tjedna pisao tu da treba staviti Ivanušeca i Oršića...
Eh šeta sto ja nisam krenuo na vrijeme igrat danas bi bio zvijezda . I razbili bi Španjolce ovako su popušili i ispali iz natjecanja klošari. Da onaj nije cuclo vodu a Rebić mijenjao kopačke 1 gol nebi ni paodefinitivno treba mlade ufurat , lukina era je završila
Laku noč Ps Nahrani kokoškeLaku vam noć dragi moji.
Laku noč Ps Nahrani kokoške
Meni kasni samo plača
Ooo svaka cast patka za ovo...
E daOoo svaka cast patka za ovo...
Hm neznam kako da odgovorimPatak konacno si nasao zenu za sebe... Cak joj i placa kasni....
Samo se prepusti... Nemoj da propustas da ti se dese lepe stvari...Hm neznam kako da odgovorim
Da uzmi sve što zaslužuješSamo se prepusti... Nemoj da propustas da ti se dese lepe stvari...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|