Okokoko
Well-known member
Gorgeous female entertainersGiant Frontal Ejaculation
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gorgeous female entertainersGiant Frontal Ejaculation
Jel do rastavljene stan?Ovaj stan je prejeben... Ima etazu... A i gledala sam stenjevec malo... Bomba..
Kod trovaca u zaprudjuJel ima u ovom zg neko mjesto di se može kupit nešto za jest u ovo doba u pol 2 ujutro?
Nema nis pametno sve standard, malo prepucavanja Marijola i Mada pred kraj..Pih 30 stranica imam za pročitat . Jel ima šta pametno? Jel ima možda nešto zabavno da si kokice pripremim ?
Kakvih trovaca. Ocu nes pošteno jestKod trovaca u zaprudju
Ma tak zovu tam tu radnju. Imas u zaprudju na semaforu kad skrenes na trznicu onu kao odmah s prednje strane onog sipca kaj ima fast food.Kakvih trovaca. Ocu nes pošteno jest
Eh sad njega se nikad sjetio nebi, a neda mi se tam bio kod malla na onom kiosku šta je na autobusnoj al ne radi i otišao doma.Ma tak zovu tam tu radnju. Imas u zaprudju na semaforu kad skrenes na trznicu onu kao odmah s prednje strane onog sipca kaj ima fast food.
Valda radi. Mislim trebao bi jer on p3odaje onak ko sa prozora.
Bolje krevet nego da joj hranu useres. Ko ja ženska di naruči pizzu pametna ostavi na podu ja ne gledam i stanem na kutiju kaže ona meni super sad se moram gladna jebat. Mislim si ko normalan drži hranu na poduMa šta će na mene biti ljubomoran ako još koji krevet polomim proširit će se priča među vlasnicima apartmana, zabranit će mi ulaz.
Lomim joj krevet , a ne srce ko sig jadnom ventyu. Pokvarila je dečka totalno.Ma šta će na mene biti ljubomoran ako još koji krevet polomim proširit će se priča među vlasnicima apartmana, zabranit će mi ulaz.
Zašto nema edit? Ovaj di me bode u oči trebalo pisat si. Usereš je trebalo pisat . Treba sve biti lijepo po psu ipak sam ja akademski obrazovan čovjek.Bolje krevet nego da joj hranu useres. Ko ja ženska di naruči pizzu pametna ostavi na podu ja ne gledam i stanem na kutiju kaže ona meni super sad se moram gladna jebat. Mislim si ko normalan drži hranu na podu
Cekamo sliku u badicuZnaci citam i ne vjerujem... Madmax hoces da citiram poruku gdje si Marijola sinoc izazvao bez razloga.... Ili ces sam vidjet i ispricat mu se...
Pazit cu s plaze na vas..
Nikako.... Ja sam svoje odabralaSig kako ući u tvoj krug odabranih?
Današnji i sutrašnji zadatak:Znaci citam i ne vjerujem... Madmax hoces da citiram poruku gdje si Marijola sinoc izazvao bez razloga.... Ili ces sam vidjet i ispricat mu se...
Sjeti se ko je poceo sve to, kad se covjek lijepo isprica meni i prestane me spominjat, ja sam gotov instant oko te teme. Vrlo jednostavno. Samo mu ego to ne dozvoljava.Znaci citam i ne vjerujem... Madmax hoces da citiram poruku gdje si Marijola sinoc izazvao bez razloga.... Ili ces sam vidjet i ispricat mu se...
Tel: 064/677-677
|
|
|