Sisata i guzata
Well-known member
Mozda se zaljubio....Ispada da je ovaj madmax negdje i bio samo se srami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda se zaljubio....Ispada da je ovaj madmax negdje i bio samo se srami
U ljubavi i ratu sve je dopuštenoPatak kopiraju te
Da evo sad su i semafore ti prilagodiliJa pod hitno trebam staratelja za obilazak kurvi po Zagrebu.
Haha GFE mi i dalje izbija suzu na oko?Mozda se zaljubio....
Pa u tebe, al ti nikako da to prepoznasMozda se zaljubio....
Nova ljubav se rađa....navikao ovaj da ga kurve doma vode...sljedeci korak mu je da ga ozenisPa u tebe, al ti nikako da to prepoznas
Ste usporedili veličinu Penisa vas dvojica?Ljutko mali
Ja sam udana... SorryNova ljubav se rađa....navikao ovaj da ga kurve doma vode...sljedeci korak mu je da ga ozenis
Te znaju najbolje lagatiJa sam udana... Sorry
Hmm penisa ne. No mozak mu je velicine kikirikija, svakom porukom to sve vise dokazuje.Ste usporedili veličinu Penisa vas dvojica?
Pa koliko ja vidim sa strane Trebali bi te vas dva i Sigica neki grupnjak da privedemo priču kraju Pomalo smaraHmm penisa ne. No mozak mu je velicine kikirikija, svakom porukom to sve vise dokazuje.
Sva sreca pa nam ti svjetlis ko nikola tesla svojom inteligencijomHmm penisa ne. No mozak mu je velicine kikirikija, svakom porukom to sve vise dokazuje.
A tajnici daj Para i Patak njenPa koliko ja vidim sa strane Trebali bi te vas dva i Sigica neki grupnjak da privedemo priču kraju Pomalo smara
Da ko Nikola Tesla ispod sijaliceSva sreca pa nam ti svjetlis ko nikola tesla svojom inteligencijom
Legendo ahahahhahaahSvašta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|