Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au sine pa ti se bodesZgodnim obdarenim momcima Ali Za Patka Maserka nemaš šanse Tvoj zen.je u kurcu a nisam sav u kurcu
Pa pises sam sa sobom vec 2 straniceWtf šta
E nije ni njemu lako...pričao sam sa sobom haha
Potjerao svepričao sam sa sobom haha
Odkud sama zena u kafani...Imam pitanje! Zanima me odnos sub/dom ali s time da sam ja kao zena dom. Kako da dodem na tu temu sa nekim? Jel bi to bio turn off kome se ne svida?
ovo ti je superImam pitanje! Zanima me odnos sub/dom ali s time da sam ja kao zena dom. Kako da dodem na tu temu sa nekim? Jel bi to bio turn off kome se ne svida?
Sombi a sta je ovo...ja nemam pojma sta se tu radi...ovo ti je super
Ona je dominatna, a ti nisi i uglavnom to je ono kao domina može tebe “tlacit” ne znam kako bi ti objasnio . Možda najbolje odnos rob gazdarica. Neki vole takve stvariSombi a sta je ovo...ja nemam pojma sta se tu radi...
Dobro veče....Imam pitanje! Zanima me odnos sub/dom ali s time da sam ja kao zena dom. Kako da dodem na tu temu sa nekim? Jel bi to bio turn off kome se ne svida?
A gle ima likova koji voli da im se piša u usta, pa ima likova koji vole nezz oblacit se ko žene pa ima i ovakbihDobro veče....
Baš me zanimaju likovi kojima se to sviđa.
Međutim, svatko od nas je manje ili više "pomaknutih kriterija" ali dominacija je baš ono otklon...
Jura a sta bi to ja i ona radili....Ona je dominatna, a ti nisi i uglavnom to je ono kao domina može tebe “tlacit” ne znam kako bi ti objasnio . Možda najbolje odnos rob gazdarica. Neki vole takve stvari
"Nijedna bolest nije zdrava"A gle ima likova koji voli da im se piša u usta, pa ima likova koji vole nezz oblacit se ko žene pa ima i ovakbih
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|