Sisata i guzata
Well-known member
Znaci poslije mene u kranjcevicevoj imali su jos godinu dana sta kasnije nosit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je za drkanje nema veze... Samo neka su namjere cisteMozda ju lik sad nosi negdje u stanu
Slijedeći put na termin lik dolazi u halterima i haljini i traži da staviš strap onE cudna situacija, nemojte se smijat molim vas iako je smjesno...
Dakle... Nakon druzenja s likom nestali su mi halteri i haljina... I trazim ih vec par dana... Znaci pregledala sam ormar, nocni ormaric, pomakla krevet, ves masinu, smece, balkon i nema...
I uglavnom... Nema veze za haljinu.. Ali malo cudna situacija... I samo da mi se nikakva magija ne baca
Bez zajebancije, nema toga nigdje.. I tek sad skuzila, jucer trazila al obukla nesto drugoSlijedeći put na termin lik dolazi u halterima i haljini i traži da staviš strap on
Znaci ipak nije cijeli ormar spremanBez zajebancije, nema toga nigdje.. I tek sad skuzila, jucer trazila al obukla nesto drugo
Pa skinula normalno i negdje bacila u kut, kasnije se ne sjecamto od proslog tjednaKoliko uopće paziš na takve stvari?
Možda ih je stvarno netko odnio nakon druženja.
No problem... Imam jos 2 para haltera i 3 nove haljine plus sve ono sto vise ne nosimZnaci ipak nije cijeli ormar spreman
Studentska srijeda u necuLjubavi su mnoge kroz moj zivot prosle... Ali ti si bila jedina i prava...
Trenutna...Studentska srijeda u necu
Ee od tamo mi je redar donosio cevape(dok sam jos jela meso)I onda u kremenko na after
Bok VenturaDa, nema 2 sekunde vremena da napiše bok u pp. To ću mu reć jednom
Nemoj pretjeratJucie krenuli smo u dobrom tonu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|