Kozjak Dida
Well-known member
Obrnuto, aj pomalo samo...Misliš da će Patak mene negdje poslat ?
Pa ja ga pošaljem sad po šibice
20.00 h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obrnuto, aj pomalo samo...Misliš da će Patak mene negdje poslat ?
Joj Kozjak..aj stavio Starcevica na ×2Ajmo prognoza, ko pogodi rez 50% discount kod Sig...
2:0
Zašto ne para imašMisliš da će Patak mene negdje poslat ?
Cobra, ne budi đubre, ako si riješio Crystalku daj par detalja nama jadnicima kojima je max razmjena 3 poruke...Misliš da će Patak mene negdje poslat ?
2001 sam se 6 puta uzastopno kladio na Ivaniševića da će izgubiti...zato nek te ne brinu moje prognoze...Joj Kozjak..aj stavio Starcevica na ×2
Jel mlada dama ima oglas ? Da li se oglašava ?Cobra, ne budi đubre, ako si riješio Crystalku daj par detalja nama jadnicima kojima je max razmjena 3 poruke...
Polako frende, gledaj krvozednih Rvatina . Ti i ja trebamo sklopiti savez protiv svih njih zajedno , ka Rusija i Amerika protiv cilog svitaZašto ne para imaš
Na EGE povremeno, al zajebavaš ti nas...znaš ti dobro nju.Jel mlada dama ima oglas ? Da li se oglašava ?
E Cobra pomalo me zbunjues..Jel mlada dama ima oglas ? Da li se oglašava ?
Još od GetaldićeveNa EGE povremeno, al zajebavaš ti nas...znaš ti dobro nju.
Sorry Frende nemam namjeru raspravljat o politici meni je kristalno jasno No spoznaje su dostupnePolako frende, gledaj krvozednih Rvatina . Ti i ja trebamo sklopiti savez protiv svih njih zajedno , ka Rusija i Amerika protiv cilog svita
Pa gdje joj je oglas? Nije baš primjereno pisati o nekoj osobi , ako se ne oglašava više ili je izašla iz posla . Što ti misliš , koje je tvoje mišljenje ?E Cobra pomalo me zbunjues..
Posto je danas sv. Ante, Rebić daje jedan gol2001 sam se 6 puta uzastopno kladio na Ivaniševića da će izgubiti...zato nek te ne brinu moje prognoze...
Ne slažem.se sa timeUgl... Nakon devet godina u ovom hobiju propila sam se...
Od one slatke devetnaestogodisnjakinje napravili ste alkoholicarku....
Nismo svi krivi.Ugl... Nakon devet godina u ovom hobiju propila sam se...
Od one slatke devetnaestogodisnjakinje napravili ste alkoholicarku....
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|