D
Deleted member 4720
Guest
Hvala tiIzuzetno inteligentan momak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala tiIzuzetno inteligentan momak
Ovo samo tebi kažem. Ima entry list koja je trenutno takva kakva je. Budi strpljiv i ponizan ili likvidiraj Sombija...drugo ne znam što da kažem.Stari moj dragi Koz nemam sto dizat kad zena ne odgovara na pp vise. Jer misli kako je razotkrila nesto. Kako da ja sad nju uvjerim da nisam osoba koju spominje. I da sam prvi put na ovom forumu registriran ikada.
Strpljiv i ponizanOvo samo tebi kažem. Ima entry list koja je trenutno takva kakva je. Budi strpljiv i ponizan ili likvidiraj Sombija...drugo ne znam što da kažem.
Ne spominji kavu bio danas u kafiću jednom. Konobarica mi neku kavu donijela ko zna šta stavila kakve trave možda me htjela seksualno iskoristit. Bi ja nju kresnuo milfica plava zgodna rane 40-te. Al bilo nekih dedeka pa mi bilo neugudno pred njima da me ne ispituju kasnije , a i nisma imo kondome kod sebe.Coffe time
#samoodgovornoNe spominji kavu bio danas u kafiću jednom. Konobarica mi neku kavu donijela ko zna šta stavila kakve trave možda me htjela seksualno iskoristit. Bi ja nju kresnuo milfica plava zgodna rane 40-te. Al bilo nekih dedeka pa mi bilo neugudno pred njima da me ne ispituju kasnije , a i nisma imo kondome kod sebe.
Neugodno pred dedekimaNe spominji kavu bio danas u kafiću jednom. Konobarica mi neku kavu donijela ko zna šta stavila kakve trave možda me htjela seksualno iskoristit. Bi ja nju kresnuo milfica plava zgodna rane 40-te. Al bilo nekih dedeka pa mi bilo neugudno pred njima da me ne ispituju kasnije , a i nisma imo kondome kod sebe.
Ja u životu ribu nisam ni pokušao uhvatit a na Hvaru kad pijan padnem sa kreveta moram paziti da ne upadnem u more. Jbg, slutim da Bigie je puno jači, ja znam kako mi je jedna davno rekla samo piti i vikati.Ok maco pa to smo se dogovorili, ali pitam ove dilbere jel grize riba i ništa
zašto mene???Ovo samo tebi kažem. Ima entry list koja je trenutno takva kakva je. Budi strpljiv i ponizan ili likvidiraj Sombija...drugo ne znam što da kažem.
Zato jer ste najopakija konkurencija....zašto mene???
Pa ja ne vjerujemSig kako je proslo?
Halelujah sister, tako lijepo Max, Maxić isto moze al to samo u pp. A ko ti je ovaj kak si rekla Čmark, Čvark? Ko ga jebe ako te nije znao cuvat.Pa ja ne vjerujem
Odlicno Max, kao i uvijek
DefibrilatorJesi kupila ti lisice za roleplay stetoskop pendrek i onaj za oživljavanje srca ne mlgu se sjetit kako se zove to sad
E to hvalaDefibrilator
Jesam... Ceka paket hitne pomociJesi kupila ti lisice za roleplay stetoskop pendrek i onaj za oživljavanje srca ne mlgu se sjetit kako se zove to sad
Pardon MarkHalelujah sister, tako lijepo Max, Maxić isto moze al to samo u pp. A ko ti je ovaj kak si rekla Čmark, Čvark? Ko ga jebe ako te nije znao cuvat.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|