D
Deleted member 4720
Guest
Nema do sv. trojstva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema do sv. trojstva
Normalno, nema djabe nista vise u ovom ludom svijetu , taman vikendima tajnica odmara i ide na beauty tretmane, a ti onda uletis. Naravno samo za kuhanje kave. Ne zelim davat lazne nade nikomeVikende sam slobodan Max za kuhanje kave Šefovima normalno nisam đabe
Sto te ne ubi ojača te, a mene kamasutra poza nije ubila. Bila je ona kad frajer u polusjedecem položaju a ona sjedi na frajeru s licem prema njemu pa obrnuta kaubojkaCuj ovo kama sutra poze
He he kozjak..vec odradjeno...Slažem se, veliki izazov. Ti se čuvaj i ne forsiraj se prije izleta.
Marijole nikom ne piše . Ja ga čekam već danima Recenziju pa nikao da je baci.Ve ty Marijole je bio aktivan i nije nista napisao ... Moj zivot vise nema smisla... Pomozi mi
To ti nije Kama sutra...to su ti poze iz auta kad si na fuckodromu...Sto te ne ubi ojača te, a mene kamasutra poza nije ubila. Bila je ona kad frajer u polusjedecem položaju a ona sjedi na frajeru s licem prema njemu pa obrnuta kaubojka
Marijole nikom ne piše . Ja ga čekam već danima Recenziju pa nikao da je baci.
Ma kakv auto to je bilo na krevetu. Stavio bi ti ja slike al kaže forum da su previlekeTo ti nije Kama sutra...to su ti poze iz auta kad si na fuckodromu...
Piše pod pseudonimima...oš da ti kažem koji su?Ve ty Marijole je bio aktivan i nije nista napisao ... Moj zivot vise nema smisla... Pomozi mi
Daj bar 2 rečenice, pozitivno iskustvo ili štogod hoćeš..He he kozjak..vec odradjeno...
Idi tamo i jebi mu sve po spisku.Lik u jel bio tko pita za crnu panteru, a isti taj lik je izazvao brisanje moja 2 posta u recenziji latina
Mislim pripreme za izlet...Daj bar 2 rečenice, pozitivno iskustvo ili štogod hoćeš..
Ne seri, resize i stavljaj.Ma kakv auto to je bilo na krevetu. Stavio bi ti ja slike al kaže forum da su previleke
Uf, a ja se po srcu i duši iskreno obradovao...bit će...ne izlazi po suncu ovih danaMislim pripreme za izlet...
Reci molim tePiše pod pseudonimima...oš da ti kažem koji su?
Eto ti prva lijevo i onda kazes da nije kamsutraNe seri, resize i stavljaj.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|