Sisata i guzata
Well-known member
Desilo se meni... I ime i privatna fotka sa facebooka... I to poznati lik kojeg sam znala godinamaZamisli kretena koji stavi ime i prezime. Užas jbt privatnost nula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Desilo se meni... I ime i privatna fotka sa facebooka... I to poznati lik kojeg sam znala godinamaZamisli kretena koji stavi ime i prezime. Užas jbt privatnost nula
Ovo je bio sprd na moj način jer imam ime i prezime, točnije prezime i ime kao korisničko ime na forumu. Srećom to je ime od susjeda.Desilo se meni... I ime i privatna fotka sa facebooka... I to poznati lik kojeg sam znala godinama
Tomislav to rijesava. Ko god otvori temu, tomica ga saceka ko lovac zecaBuzo23 otvorio novu temu.
Ubiće ga Mod ko zeca.
A ja sam kao svakom loncu poklopacTomislav to rijesava. Ko god otvori temu, tomica ga saceka ko lovac zeca
Pa uletis tu i tamoA ja sam kao svakom loncu poklopac
Cura je Ruskinja, zivi blizu LuxembourgaOvo je zanimljiv primjer osobe koja je istovremno i Ruskinja, i Luxemburđanka (Nezz pisat ) i Brazilkinja.ZAGREB - Iskustva & recenzije
Pozdrav. Nakon par loših iskustava s domaćim curama, tražim neki zicer gdje ne mogu fulati. Bio sam s Laurom iz Selske jer sam mislio da je to sigurica i zeznuo se jer osim što je pristupačna i draga, ništa drugo mi nije bilo dobro. Pogotovo jer mi se fizički nije svidjela, mislim na facu. Sad...forum.ljubavni-oglasnik.net
Iliti mala od BrasilaBrazilkinja
Ovo je specifičan problem nedostatka žena u VŽ i okolici, bojim se da ne razviju samooplođivanje. Ljudi se na ulici pozdravljaju sa " Bok, imaš broj?"Tomislav to rijesava. Ko god otvori temu, tomica ga saceka ko lovac zeca
Dragi, nauči već jednom. Pička nema nacionalnost.Ovo je zanimljiv primjer osobe koja je istovremno i Ruskinja, i Luxemburđanka (Nezz pisat ) i Brazilkinja.ZAGREB - Iskustva & recenzije
Pozdrav. Nakon par loših iskustava s domaćim curama, tražim neki zicer gdje ne mogu fulati. Bio sam s Laurom iz Selske jer sam mislio da je to sigurica i zeznuo se jer osim što je pristupačna i draga, ništa drugo mi nije bilo dobro. Pogotovo jer mi se fizički nije svidjela, mislim na facu. Sad...forum.ljubavni-oglasnik.net
Ja se žalio agenciji da piše Ruskinja a oni poslali Brazilku. Kažu da se rodila u Rusiji i kao jako mala otišla živjeti u Brazil.Cura je Ruskinja, zivi blizu Luxembourga
Odgovori agencije su vjerodostojni kao i glasnogovornik Hdz-a sto nama pricaJa se žalio agenciji da piše Ruskinja a oni poslali Brazilku. Kažu da se rodila u Rusiji i kao jako mala otišla živjeti u Brazil.
Evo mala kuha kavu Melu tj Maxu, tj meni a ja pisem s vama divnom gospodom i pokusavam doci do broja od VikiIspričavam se, pozdrav Gibsonu i Tajnici. Što ima?
Al ga je promjenila?Evo mala kuha kavu Melu tj Maxu, tj meni a ja pisem s vama divnom gospodom i pokusavam doci do broja od Viki
Nije, al ga ja nemamAl ga je promjenila?
Nemoj tako imaju jednu policajku. Mene zaustavila u Turčinu. Prebrza vožnja, a zgodna malička oko 30 godina. Ni sam nemam pojma kak sam se izvukao od kazne. Trebo sam dobit kaznu,al je rekla da je dobre volje i da malo samo pripazim na brzinu . Da me nije njen kolega mrko gledo bi ja nju na kavu pozvao lijepo,al ovako me bilo strah da me ovaj ne baci u lepoglavuOvo je specifičan problem nedostatka žena u VŽ i okolici, bojim se da ne razviju samooplođivanje. Ljudi se na ulici pozdravljaju sa " Bok, imaš broj?"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|