Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijem kavuSta ste svi ustali u 7 koji vam je kurac...
Moramo po spežu tako te domestic posloveSta ste svi ustali u 7 koji vam je kurac...
Nemoj to... Nije dobra hrana.. Radije uzmi iz dm a bilo koju, cak je i jeftinija od whiskasaKupit mački whiskas haha
Patak zeli dokazat da nije cicija i da ima samo za firmiranu robu.Nemoj to... Nije dobra hrana.. Radije uzmi iz dm a bilo koju, cak je i jeftinija od whiskasa
Si luda pa neče moja maca jeftinu hranu on želi samo najskupljuNemoj to... Nije dobra hrana.. Radije uzmi iz dm a bilo koju, cak je i jeftinija od whiskasa
Bas se Patak time opterečuju u životuPatak zeli dokazat da nije cicija i da ima samo za firmiranu robu.
Ali nije kvlitetna.to jest, stetna je jer je obojena a cijena je nabijena bezveze.Si luda pa neče moja maca jeftinu hranu on želi samo najskuplju
Ma da ima svega Iovako samo spavaju jedu i uživaju ko kraljeviPogledajte prilog 1755
Ovo je kvalitetnije od whiskasa a ista cijena
Ma razlika postoji moj kad neče neče Ima i pravo hahaAli nije kvlitetna.to jest, stetna je jer je obojena a cijena je nabijena bezveze.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|