Sisata i guzata
Well-known member
Ali nema plavog ako mislis nastaviti nas odnosI jedinstvena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nema plavog ako mislis nastaviti nas odnosI jedinstvena
U lazima su kratke noge....Ventura koliko je ono Sig visoka?
Nije fer prema venturiAli nema plavog ako mislis nastaviti nas odnos
HeheMislim da je u štiklama blizu mene.
Jaoo vodis ga na put bez povratka... Nek nade decko normalnu curuVentura, sutra ti napravim popis "5 must to visit cura"...i posaljen ti na pp
Ne zelim nas odnos bez Venture, on je nas i ne možeš ga odbaciti zbog malo dječjih snova . Čovjek je znatiželjan po prirodi , a dobar u dušiNije fer prema venturi
Ali moj uvjet je vjernost i odanost...Ne zelim nas odnos bez Venture, on je nas i ne možeš ga odbaciti zbog malo dječjih snova . Čovjek je znatiželjan po prirodi , a dobar u duši
Već on ima u pp TOP 3Ventura, sutra ti napravim popis "5 must to visit cura"...i posaljen ti na pp
A kada je kod tebe placao uslugu, to nije bio krivi put??Jaoo vodis ga na put bez povratka... Nek nade decko normalnu curu
Zaboravite na mene i na moju pickuVeć on ima u pp TOP 3
Bez brige nisi usla ni u TOP 10Zaboravite na mene i na moju picku
Ma dobro probao vidio, sve dalje bit ce mu sve gore, nece naci ni jednu slicnu meni, razocarat ce se, propit na kraju itd itdA kada je kod tebe placao uslugu, to nije bio krivi put??
Ti nisi ni na listi, tebe sam vec dva puta odjebalaBez brige nisi usla ni u TOP 10
U jbt, tvoja picka neka ukleta? Nema prosperiteta poslje njeMa dobro probao vidio, sve dalje bit ce mu sve gore, nece naci ni jednu slicnu meni, razocarat ce se, propit na kraju itd itd
Jok, sjecas se iz dana u dan i patis sto ne mozes do nje...U jbt, tvoja picka neka ukleta? Nema prosperiteta poslje nje
Nemoj biti tako isključiva , sutra je novi dan , dan otvorenih vrata . Dan ljubaviZaboravite na mene i na moju picku
Samo vjerni muskarciNemoj biti tako isključiva , sutra je novi dan , dan otvorenih vrata . Dan ljubavi
Mod, jesi stavio viki na top3, mislim da bi bila idealna za VenturuZaboravite na mene i na moju picku
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|