Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno nisam se zamarala timePo čemu si odmah shvatila da me ne zanimaš?
Ako au potrošili više od 135 kn na nju tu večer računa seJel mora bit kurva il mogu imat iskustva u izlascima?
Samo da si platio i otisao bez problemastavit cemo 400 kao neku granicuJel mora bit kurva il mogu imat iskustva u izlascima?
Pošteno.Iskreno nisam se zamarala time
Bez racuna se ne racuna.Samo da su platio i otisao bez problema
to da mariju iskljucis?Samo da si platio i otisao bez problemastavit cemo 400 kao neku granicu
Ne ovo ispod nisu kurveto da mariju iskljucis?
Ljubomorna je jer Mare ima bolju ebitduto da mariju iskljucis?
Udruži se sa nekim...jbg sig depra zesca... nit kurca dosta velikog nemam nit kurvi na kontu
Jel bar vozis Mercedes?jbg sig depra zesca... nit kurca dosta velikog nemam nit kurvi na kontu
Mos i stodevedesetku uzet i dobro jeJel bar vozis Mercedes?
das auto mercedes mi je za imocane i penzice viseJel bar vozis Mercedes?
Jel to profiliraš klijentelu? To nije lijepo.das auto mercedes mi je za imocane i penzice vise
Moram, puno je novih kandidata a ja sama... Ili cu zaposlit sluzbu koja ce ih filtrirat...Jel to profiliraš klijentelu? To nije lijepo.
navedeno nema veze s ovim tu. U kolko slucajeva vidis mladju osobu da vozi mercedes i ak je krcata lovom?Jel to profiliraš klijentelu? To nije lijepo.
E da... Mladji ispod 40 stop...navedeno nema veze s ovim tu. U kolko slucajeva vidis mladju osobu da vozi mercedes i ak je krcata lovom?
Mecka i opatija jedan vikend u mjesecu i imas sigMoram, puno je novih kandidata a ja sama... Ili cu zaposlit sluzbu koja ce ih filtrirat...
I sve ostaloMecka i opatija jedan vikend u mjesecu i imas sig
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|