Zna Visnja tu pjesmuTekst ubija, ima da ovo narucim u kafani Visnja da mi pjeva....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna Visnja tu pjesmuTekst ubija, ima da ovo narucim u kafani Visnja da mi pjeva....
Kako ne, moja Snjavi....Zna Visnja tu pjesmu
A Visnja je legenda....Kako ne, moja Snjavi....
Da, vidite na prethodnoj stranijoš zaljubljena sigica?
Hoće zlatni prsten i dijamantZnam ja što ti hoćeš od mene. Ništa od toga.
A kasnije uz Elu nisi mogao da se neoduzmesNajjace noci ikada uz Visnju i Mariju...
dugo ti to nekako traje haha
Jednom mi je jedna rekla , nemoj da mi kupuješ ogrlice i narukvice , ti možeš da mi kupiš samo zlatni prsten s dijamantom , sve ostalo ću baciti kroz prozor . Kad sam se nasmijao , bacila mi je kožnu jaknu s novčanikom i ključem od auta kroz prozor s 4 kata
i meni se odmah ćinila opasnaJednom mi je jedna rekla , nemoj da mi kupuješ ogrlice i narukvice , ti možeš da mi kupiš samo zlatni prsten s dijamantom , sve ostalo ću baciti kroz prozor . Kad sam se nasmijao , bacila mi je kožnu jaknu s novčanikom i ključem od auta kroz prozor s 4 kata
Tko ti se činio opasnim ?i meni se odmah ćinila opasna
sigTko ti se činio opasnim ?
Pa nije mi to ona napravila . Bila je to jedna vatrena Dalmatinka. Onda sam shvatio da s Dalmatinkama nema šale
a jbg krivo skuži. al mislim da je sig opasnaPa nije mi to ona napravila . Bila je to jedna vatrena Dalmatinka. Onda sam shvatio da s Dalmatinkama nema šale
Ja ko da sam DalmatinkaPa nije mi to ona napravila . Bila je to jedna vatrena Dalmatinka. Onda sam shvatio da s Dalmatinkama nema šale
Ti si na pol Zagorka , takve su najgoreJa ko da sam Dalmatinka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|