Pa prva si me pitalaJa ne znam Venty gdje sam ja to prema tebi bila neobzirna? Jel ono kad sam rekla da me ne zanima kome pises?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa prva si me pitalaJa ne znam Venty gdje sam ja to prema tebi bila neobzirna? Jel ono kad sam rekla da me ne zanima kome pises?
Koliko ti treba da postaneš iskrena?Kad popijem postanem iskrena... Znas me
Pa jesam za Marijola.. Ne za tu "osobu"Pa prva si me pitala
Past ces najvjerojatnije, nemoj ni pokusavatKoliko ti treba da postaneš iskrena?
Uvijek Tiguan.. Moja pokora zivota..Koliko ti treba da postaneš iskrena?
Da je tako onda bi pitala Moda za Marijola, on se s njim više čuje.Pa jesam za Marijola.. Ne za tu "osobu"
Potanje je bilo da joj znam da prednost, nismo u isoj kategirijiPast ces najvjerojatnije, nemoj ni pokusavat
Bolje da neznas frende vjeruj mi.Potanje je bilo da joj znam da prednost, nismo u isoj kategiriji
Jesam... Moze ti on to potvrdit... A zanimalo me jer tebi odgovorio na poruku... Tako je kako je. Da je drugacije znao biDa je tako onda bi pitala Moda za Marijola, on se s njim više čuje.
Lijepo, i s mukom. Teško joj palo, ah tak mi i treba kad sam htio nes divlje bila je divlja. Mislio sam da će krevet puknut. Bio neki stari škripavi drveni . Al dobro to je za očekivati od kreveta + ako je sa svakim takva onda mi sve jasno.Kako ga je pustila...
A zašto te to toliko zanima jel mi odgovorio na poruku?Jesam... Moze ti on to potvrdit... A zanimalo me jer tebi odgovorio na poruku... Tako je kako je. Da je drugacije znao bi
Zato jer sam bila zabrinuta za njega jer se dva tjedna nije javioA zašto te to toliko zanima jel mi odgovorio na poruku?
Opet nema logike. Čula si se s njim ili Modom prije a pitaš me sada. Što mi Marijole ima za reći a da nije vama rekao.Zato jer sam bila zabrinuta za njega jer se dva tjedna nije javio
Joj Ventura zaboga trazis logiku na forumu za prostituciju u 2 ujutro...Opet nema logike. Čula si se s njim ili Modom prije a pitaš me sada. Što mi Marijole ima za reći a da nije vama rekao.
Ma dobro. Samo sam mislio da želiš da budemo on i ja prijatelji, da smo ti jednako dragi, a ne samo da preko mene dobivaš informacije o njemu.Joj Ventura zaboga trazis logiku na forumu za prostituciju u 2 ujutro...
Danas sam se cula s njim, odnosno poslao mi je da je sve ok i to je jedino bitno... Tebe sam pitala jer tebi isto odgovorio, kazes nije.. Nema veze.. Idemo dalje, bude..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|