Kad zavrsimo upalimo svjetlo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad zavrsimo upalimo svjetlo....
Oćeš da ti pokažem...i krempite su uključene...Ne znam sta je to
Sada se vec malo plasim...Oćeš da ti pokažem...i krempite su uključene...
Ako te pokriva po glavi ispisujem se sa foruma.Ne bi vjerovao ali u mraku je
Obozavam.. A sta se radi s njima?Ne voliš krempite?
Jos nije ali tek smo na sestom susretu...Ako te pokriva po glavi ispisujem se sa foruma.
Može svaštaObozavam.. A sta se radi s njima?
Rano je za peeverzijeJos nije ali tek smo na sestom susretu...
Nikad!Rano je za peeverzije
Probala sam slag i banane... Ostalo jbg nisam...Može svašta
Volim tvoje društvoPa ne znam... Imam stvarno ljude s kojima se vidjam 8,9 godina... Evo i sa Modom takodjer... Tako da eto nadam se da je to zato sto mu je dobra usluga, ugodno u mom drustvu... Puno puta smo pricali na tu temu i mislim da zna da ja nisam za "nesto vise"... #samoiskreno
Nikad nije kasno za proširiti vidike...Probala sam slag i banane... Ostalo jbg nisam...
I ja tvojeVolim tvoje društvo
Di su smajlići sa rižom?I ja tvoje
Neeee.. Rano je jos za to, samo se vi zajebavajteDi su smajlići sa rižom?
Ali eto drugi put mu nije valjala, uvidjela je da je papak u pitanju...Preneseno sa druge teme Ruskinje i... on korisnika foruma
U gužvi sam, dogovorio sam ipak nešto sa Bountyem hahah, garantiram da nije ista osoba, prekjučer je poslije ručka Aleksa otišla za Split, javila mi se i rekla da će ostati još jedan dan ako mislim dolaziti, ali nisam mogao. Inače radi samo pola h/1200 kn, ja sam bio u ponedjeljak 1 h i u srijedu 3 h. Velika je razlika bila u izvedbi prvi put i drugi put. Mogu kasnije napisati recenzije...
1. Kurva je meni rekla da je boli glava
2.Lik stoji 3h , ja sam mali miš za njega sa svojih pola sata
3. On zna kad ruča i kad gdje ide
Sigiiii priiiimi me molim teeee!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|