Kozjak Dida
Well-known member
Vidićemo, di je to? Zanimaće je sve pa da joj mogu opisati, meni sve vjeruje.10 mimuta setnje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidićemo, di je to? Zanimaće je sve pa da joj mogu opisati, meni sve vjeruje.10 mimuta setnje...
Snalaze se ljudi...kuću moš nazidat...penis malo teže...Aha jučer se SiG vabilo ko ima većeg, danas ko je bliže moru
Ja sam na Pujankama, nema mora na 10 minuta osim šprintom...To na Pujankama
Kakva ti je ova sandra sa egeJa sam na Pujankama, nema mora na 10 minuta osim šprintom...
Na slikama djeluje jebački al generalno kod tih latina mi je veći odmak od oglasa do stvarnosti. Piše da ima 32 god, znači možda i preko 40. Onda ti silikoni u guzice, sise, tatoo...ne znam skloniji sam ruskinjama i ukrajinkama...ova tko zna kad se slikala, možda je još Oscar Scmidt igrao..Kakva ti je ova sandra sa ege
Trebaće jer ovo će eskalirati...Hoćemo organizirati neku humanitarnu akciju za potrebite u Varaždinu?
Toni prije ili u NBA?Ma ja sam ti krhke gradje kao Toni Kukoč . Ma da , Somby pita odma u glavu
Ooooo sig pa gdjesiiii...Toni prije ili u NBA?
Eee venti pusti nam sig...Ooooo sig pa gdjesiiii...
Da nisi nešto fulao?Ooooo sig pa gdjesiiii...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|