Juciepenn
Well-known member
Ne bi ni htio nikad imat takvog.Kao boca cole?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi ni htio nikad imat takvog.Kao boca cole?
Aha.. Ma kazem kako je venty prije prvog susreta rekao sve o sebi da znam sto mogu ocekivati a ne kao neke iz oglasa ides na slijepo...Spomenula si lažne slike zato sam pitao
Nezz tako ko V. 16,5-17Ne bi ni htio nikad imat takvog.
Znaci pola cm, cm je veci...Nezz tako ko V. 16,5-17
Respekt za ventyaAha.. Ma kazem kako je venty prije prvog susreta rekao sve o sebi da znam sto mogu ocekivati a ne kao neke iz oglasa ides na slijepo...
A Venty cak i kurac izmjerio a nije moraoPredivna mlada ljepotica te čeka, 175/60/25 g grudi 4
Kad ono teta 45 g sise do pupka, 165 u petama od trbuha ne vidi nju
Pretpostavljam da je tu negdje, kazem da nisam mjerio, nit se opterecujem time.Znaci pola cm, cm je veci...
Možda je i meni 17, ne znam točno kako se mjeri.Znaci pola cm, cm je veci...
Možda se nadao da će uspiti preko redaA Venty cak i kurac izmjerio a nije morao
I onda ostanes jer u suprotnom neces jebat a kasno je ili vec nestoNisam imao iskustava s opisanim, al sam čitao kolege po forumu
Daj sutra SiG da ga izmjeriMožda je i meni 17, ne znam točno kako se mjeri.
Jaja su ti puna i kurac dignut i nema veze šta je ispred tebe takav stvor, ostaneš i jebeš i šta je najbolje, platiš!I onda ostanes jer u suprotnom neces jebat a kasno je ili vec nesto
Kako bi Kozjak rekao tijelo odradi svoje..Jaja su ti puna i kurac dignut i nema veze šta je ispred tebe takav stvor, ostaneš i jebeš i šta je najbolje, platiš!
Nema s čimDaj sutra SiG da ga izmjeri
Vidim da ima dobro oko... A malo malo i mene pita koja je dobra i uvijek kaze da imam dobar ukus... Aj bar za zene..A nije Kozjak od onih koji će jebat svašta
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|