Sisata i guzata
Well-known member
Ma pjevacica je tu nebitna... Tekst, emocija....One hit wonder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pjevacica je tu nebitna... Tekst, emocija....One hit wonder
Tako nam je svimaMa pjevacica je tu nebitna... Tekst, emocija....
Venty , jel imaš koju curu za mene , a da nije EGE ?Tako nam je svima
On je majstor... O svakoj sve zna...Venty , jel imaš koju curu za mene , a da nije EGE ?
Ne provociraj , pa za mnoge je majstor, ovdje majstor pita majstora za preporuku .On je majstor... O svakoj sve zna...
Ma nisam cinicna... Stvarno o svakoj sve zna...Ne provociraj , pa za mnoge je majstor, ovdje majstor pita majstora za preporuku .
Zato ga i pitam . U dva dana ne mogu dobiti preporuku, već sam zabrinut za zajednicu .Ma nisam cinicna... Stvarno o svakoj sve zna...
Imam sestričnu, trebala bi se udati. Ako hoćeš da je pitam.Venty , jel imaš koju curu za mene , a da nije EGE ?
Evo trazio si, dobio siZato ga i pitam . U dva dana ne mogu dobiti preporuku, već sam zabrinut za zajednicu .
Pa to te ja pitam , tako se časte prijatelji Pitaj svakako , neću je razočarat , a niti tebe osramotitImam sestričnu, trebala bi se udati. Ako hoćeš da je pitam.
Blizu 40. Čak se i zove kao ti, pravo ime. Ne lažem.Koliko godina ima sestricna, da znam jel imam jos vremena
Mislim da misli na zenidbu... Nju je cuvao za Mareta al Mare se pobrinuo za sebe....Pa to te ja pitam , tako se časte prijatelji Pitaj svakako , neću je razočarat , a niti tebe osramotit
Ok, onda lagano...Blizu 40. Čak se i zove kao ti, pravo ime. Ne lažem.
a kak se ti ono zoveš pravim imenom ?Mislim da misli na zenidbu... Nju je cuvao za Mareta al Mare se pobrinuo za sebe....
Dragica.a kak se ti ono zoveš pravim imenom ?
Samo ti nju pitaj, nije meni bitno kako se zove pravim imenom, može mi se slobodno predstaviti lažnim .Blizu 40. Čak se i zove kao ti, pravo ime. Ne lažem.
Mod, rekao si da se neces zeniti...Samo ti nju pitaj, nije meni bitno kako se zove pravim imenom, može mi se slobodno predstaviti lažnim .
Jbt ja mislio ŠteficaDragica.
Toliko godina proslo....i zamijenio si mi imeJbt ja mislio Štefica
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|