Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojavit će se opet, ne briniNismo saznali ko je on i šta je htio.
Opet ovisi ko, mlad se uci, star se muci, tko ima iskustvo#samoiskustvo
E sad koliko star... Ne ono 80 godina.. Ali 45,50,55Opet ovisi ko, mlad se uci, star se muci, tko ima iskustvo
Sig hajd neka bude i56....E sad koliko star... Ne ono 80 godina.. Ali 45,50,55
Naravno... Sve zavisi o energiji... Imala sam lika od 65..Sig hajd neka bude i56....
Linda OlsonJutrooo. Vi u Splitu trenutno imate bolje EGE djevojke od Zagreba...
Jaooo neee... Jedina debela koju mogu podnijet sam ja... Volim mrsavije, nor ona BrazilkaLinda Olson
Ne spominju se mladji, samo 45,50,55, sto bi smo miE sad koliko star... Ne ono 80 godina.. Ali 45,50,55
A ja nekako bolje funkcioniram, opustim se sa malo starijima... Ali iznimke potvrdjuju pravilo...Ne spominju se mladji, samo 45,50,55, sto bi smo mi
Kakva diskriminacija
Nije debela, ima 63kg.Jaooo neee... Jedina debela koju mogu podnijet sam ja... Volim mrsavije, nor ona Brazilka
Ma sigurno... Pa pogle fotke... Nema ona ispod 70Nije debela, ima 63kg.
Kakva je to fora s tim? Zaozbiljno ili?Nemojte kod ege cura tamo su policajci u crnim škodama ispred prostora
Ma netko je to pisao negdje. Kao policija lovi baš te s ege. Jebeno oglasit će se na oglasniku i riješen problem. I kao ove s oglasnika sad neće sad su fokusirani na ove. Da žele to riješit uzeli bi si tjedan dana i samo zvali i odlazili i čim uzme pare za seks uhitit i bok. Ali nit im je stalo nit se to treba rješavat. To se ne može riješit. I zato ja ne plaćam za seks nego dajem dobrovoljnu naknadu za utrošeno vrijeme.Kakva je to fora s tim? Zaozbiljno ili?
Ma mislim ruzno je to ako im netko smjesta, koliko god da su takvi oglasi u kojima nudis otvoreno seks riskantni i dokaz za sebe.. Ali najgore su prljave igre, rjesavanje takozvane "konkurencije"... Konkurencija se pobija tako da budes bolji.. Ma ja nemam brige, u subotu sam s Venturom, u nedjelju na Zumberku, nemam oglas.. Hvala tiMa netko je to pisao negdje. Kao policija lovi baš te s ege. Jebeno oglasit će se na oglasniku i riješen problem. I kao ove s oglasnika sad neće sad su fokusirani na ove. Da žele to riješit uzeli bi si tjedan dana i samo zvali i odlazili i čim uzme pare za seks uhitit i bok. Ali nit im je stalo nit se to treba rješavat. To se ne može riješit. I zato ja ne plaćam za seks nego dajem dobrovoljnu naknadu za utrošeno vrijeme.
Uglavnom ne brini
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|