samo ti znas kolika grešnica si bila...To definitivno... Razmisljam zapravo da odem slj tjedan ali ne znam koliku pokoru cu dobit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo ti znas kolika grešnica si bila...To definitivno... Razmisljam zapravo da odem slj tjedan ali ne znam koliku pokoru cu dobit
a u pokori bi i ja sudjelovo pa treba te kaznit...samo ti znas kolika grešnica si bila...
Uuu... Kad bi me ti poceo kaznjavat za sve svih ovih mjeseci, ne bi se ziva izvuklaa u pokori bi i ja sudjelovo pa treba te kaznit...
ti to kao da namjrno tražiš?Uuu... Kad bi me ti poceo kaznjavat za sve svih ovih mjeseci, ne bi se ziva izvukla
jedva čekašti to kao da namjrno tražiš?
Znas da volim da provociram....ti to kao da namjrno tražiš?
znam, pa tako smo se i upoznali....Znas da volim da provociram....
Sig nemoj zaboravit kazat da neces mene da primis...zto ces dobiti jos par ocenasa...To definitivno... Razmisljam zapravo da odem slj tjedan ali ne znam koliku pokoru cu dobit
A di cu ih primit?Sig nemoj zaboravit kazat da neces mene da primis...zto ces dobiti jos par ocenasa...
Pa kod popa ....A di cu ih primit?
dok moliš klečiš na kukuruzu, pozu možeš sama odabrat..A di cu ih primit?
dok moliš klečiš na kukuruzu, pozu možeš sama odabrat..
Ali ako klecim jasno je koja to poza...dok moliš klečiš na kukuruzu, pozu možeš sama odabrat..
evo što ti je pokvarena mašta....Ali ako klecim jasno je koja to poza...
Ja sam se vec dovoljno kaznilaidem , nemam koga kaznit danas pa idem sebe... kaznit ...radeći.....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|