Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemamo ali bitno da imamo lijekoveNaposljetku, svi mi imamo dijagnozu... Zato smo tu
Bas mi ti braniš. Slobodan sam.Kad mene pitaju gdje ce Ventura(samo sto je on)
Ma ne branim ti ja dapace samo daj nego znam da na kraju neces nidjeBas mi ti braniš. Slobodan sam.
Andjeo i vrag... Pa daj me nemoj jebat..Ili ovo Bozemeprosti...
#znacistrasno
Imam svoje razloge. Nije to kraj.Ma ne branim ti ja dapace samo daj nego znam da na kraju neces nidje
Kakav kraj?Imam svoje razloge. Nije to kraj.
Ili odi kod nje ili reci ljudima da te ovaj hobi prosto ne zanima... Ovako se oni jadni trude a svi znamo da nis od toga...Ma ne nego znas sta je... Da ti pitas nekoga i taj ti kaze ok je i stvarno odes to je ok, nego stalno pricamo o istoj temi a nista se ne desava... Dosadno je, bum se zbluvala...
Kad kažeš na kraju, misliš na duže vrijeme. Ne znam što će biti.Kakav kraj?
Pa fala Bogu nitko ne zna sta nas ceka na duze vrijeme... Mozda umrem, poginem, udam se... Nije ni bitno... Bitno je sad... Jel bus jebo ili ne bus?Kad kažeš na kraju, misliš na duže vrijeme. Ne znam što će biti.
Šta ti ja mogu što ti je dosadno. Kad nema nikoga s nekom pričom.Ma ne nego znas sta je... Da ti pitas nekoga i taj ti kaze ok je i stvarno odes to je ok, nego stalno pricamo o istoj temi a nista se ne desava... Dosadno je, bum se zbluvala...
Pa nema ali stalno vrtimo te zene sa ege i evo vec 6 mj se nista ne dogadja... Da si mislio ici vec bi isao... Ne znam kako to i njima nije jasnoŠta ti ja mogu što ti je dosadno. Kad nema nikoga s nekom pričom.
Nisam ja kao ti. Mogu dugo bez toga.Nije ni bitno... Bitno je sad... Jel bus jebo ili ne bus?
Znaš novac ne raste na drvetu.Ma da ali stalnooo ova pa ona, pa ova se ljubi pa ova se ne ljubi.... Pa daj brate vise odi i jebi ili im bar reci da nista od toga...
Ma znam sve ali onda kazes bar da se ne trude tu uvjerit te da nekuda odes... U ovom hobiju je tako i neizbjezno je da ces popusit... Ja nisam u ovom hobiju ali popusila sam para i para... I opet zaradila... I opet popusila... I sad se opet penjem... To je zivot... Ima i cura koje nisu 200 eura...Znaš novac ne raste na drvetu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|