Kod koje npr?Valjda je ok. Išao bi kod drugih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod koje npr?Valjda je ok. Išao bi kod drugih.
Da ti budem iskren nisam je ni poslušao.Ventura, sto mislis o ovogodisnjoj pjesmi? Jel tako da je najbolje sto su poslali u ovoj drzavi?
Evo sad imas priliku... I uraganke... Loco...Da ti budem iskren nisam je ni poslušao.
Iako im je proslogodisnja hasta la vista bila bolja po meni... A nas kedzo je covjecja ribica.. Dobro da nije bilo eurosonga.Evo sad imas priliku... I uraganke... Loco...
Njih tri znam, zgođušne su, iako su im pjesme glupe.Evo sad imas priliku... I uraganke... Loco...
Hasta la vista je onako brza.. Energicni nastup...lako pamtljivaNjih tri znam, zgođušne su, iako su im pjesme glupe.
TuanyKod koje npr?
Izgleda kao da je ispala iz meksickih sapunica..
Ima dobru profilnu.Izgleda kao da je ispala iz meksickih sapunica..
Javi nam dojmove...
Albina nije ušla u finale. Znači da i nije nešto pjesma.Hasta la vista je onako brza.. Energicni nastup...lako pamtljiva
A to je bas mjerodavno... Eurosong je politicko natjecanjeAlbina nije ušla u finale. Znači da i nije nešto pjesma.
I onaj mali sa Red Bull krilima...A jok Houdek i covjecja ribica koja baca plast po sceni su vrh...
Jel znaš i jednu pjesmu koja je pobijedila u zadnjih 10 godina?I onaj mali sa Red Bull krilima...
Mislis na nasoj euroviziji, ne... Neka krila, pa houdek pa franka nesto.. Uglavnom energija minus beskonacno... Pretprosle godine sa ovih prostora jedino Makedonija dobraJel znaš i jednu pjesmu koja je pobijedila u zadnjih 10 godina?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|