Sisata i guzata
Well-known member
Pa ja kazem da je jedini nacin da idete skupa da se uvjeris...Bio je on kod nje. Navodno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja kazem da je jedini nacin da idete skupa da se uvjeris...Bio je on kod nje. Navodno.
Neće on. Boji se diskrecije.Pa ja kazem da je jedini nacin da idete skupa da se uvjeris...
Uglavnom sve je jasno. Mogu to zaboraviti.Neće on. Boji se diskrecije.
Ali ja bas i ne bih garantirala da je tako...Uglavnom sve je jasno. Mogu to zaboraviti.
Prihvati činjenicu da nije bio problem u meni nego u njojAli ja bas i ne bih garantirala da je tako...
Ma problem je u njoj definitivno sto nema inicijativu ali kod 99 posto njih je tako ako ti ne podizimas nista po tom pitanjuPrihvati činjenicu da nije bio problem u meni nego u njoj
Osim kod mene. Jer ja ovo radim iz gusta.Ma problem je u njoj definitivno sto nema inicijativu ali kod 99 posto njih je tako ako ti ne podizimas nista po tom pitanju
Plus financije i pucanje na stalne naravnoOsim kod mene. Jer ja ovo radim iz gusta.
Ništa nam nije rekao ???Bio je on kod nje. Navodno.
Vjerovatno kod neke druge koja slično izgleda a isti oglas.Ništa nam nije rekao ???
našao sam dobru curu za tebeVjerovatno kod neke druge koja slično izgleda a isti oglas.
Kamo? U Azerbajdžan?Plovak, sto ti mislis? Hoces li ici provjeriti da imamo tri misljenja razlicitih osoba?
Ma kad dode u zg.a za venturu ako treba i tamo....Kamo? U Azerbajdžan?
Mod, on zapravo nece curu... On hoce dokazat da se Marijole nije ljubio zato sto je visok!našao sam dobru curu za tebe
On je dobio odličnu curu u pp od svog Moda , a vi se slobodno rugajte . Venty odlično napreduje , vidim ga za par godina na vrhu piramideMod, on zapravo nece curu... On hoce dokazat da se Marijole nije ljubio zato sto je visok!
Ja ipak ulazem da ti je plovak nasljednik...On je dobio odličnu curu u pp od svog Moda , a vi se slobodno rugajte . Venty odlično napreduje , vidim ga za par godina na vrhu piramide
opet ćeš izgubitiJa ipak ulazem da ti je plovak nasljednik...
Ma sve... Nema nista od toga sto se Venture tice... Nece on ici...opet ćeš izgubiti
Jel opet ulažeš sebe ili nešto dugo ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|