Sisata i guzata
Well-known member
I dezinficirat se octom.. Da guba otpadne...To su mjere zastiteNeću, nisam ja takav. Osvetit će mi se tako da će pojebati sve latine i u detalje to opisivati dok sam ja eto spao na jednu ženu, makar bila riđa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dezinficirat se octom.. Da guba otpadne...To su mjere zastiteNeću, nisam ja takav. Osvetit će mi se tako da će pojebati sve latine i u detalje to opisivati dok sam ja eto spao na jednu ženu, makar bila riđa
I rakija u grlo kao prevencija HPV-a?I dezinficirat se octom.. Da guba otpadne...To su mjere zastite
To neka mješavinaNa boile. Raznih okusa i mirisa
Da, protiv HPV, korone... Multiprakticna... Kad svrsis u nju kasnije kurac umocis u sljivovicu i miran si....I rakija u grlo kao prevencija HPV-a?
Samo narodna medicinaDa, protiv HPV, korone... Multiprakticna... Kad svrsis u nju kasnije kurac umocis u sljivovicu i miran si....
Jbt Sigica ti sve znaš o virusimaDa, protiv HPV, korone... Multiprakticna... Kad svrsis u nju kasnije kurac umocis u sljivovicu i miran si....
Ja sam mislio da ga prije treba umočiti u šljivovicu. Šukurac, sve krivo radim...Da, protiv HPV, korone... Multiprakticna... Kad svrsis u nju kasnije kurac umocis u sljivovicu i miran si....
Ja volim češnjakSamo narodna medicina
Ne.... Pa kasnije ga dezinficiras sljivovicom, na kraju ocat i posusis...Ja sam mislio da ga prije treba umočiti u šljivovicu. Šukurac, sve krivo radim...
A ja sam mislio da ga umočiš u šljivovicu i onda oral prvo...Ne.... Pa kasnije ga dezinficiras sljivovicom, na kraju ocat i posusis...
To kad meni dolazisA ja sam mislio da ga umočiš u šljivovicu i onda oral prvo...
Nene kad se ide k tebi samo Dingač po kurcu. A kad se ide Kristalnoj onda minimalno Dom Perignon.To kad meni dolazis
Rituali?To kad meni dolazis
Ma i sljivovica je okbitno da je sigurno i dezinficiranoNene kad se ide k tebi samo Dingač po kurcu. A kad se ide Kristalnoj onda minimalno Dom Perignon.
Jel kristalna časti sa Donom?Nene kad se ide k tebi samo Dingač po kurcu. A kad se ide Kristalnoj onda minimalno Dom Perignon.
Haha da, naravno. Jedu se kamenice a onda joj piješ šampanjac iz pičke.Jel kristalna časti sa Donom?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|