Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak bila placa... Nema teSigica nova profilna
Da upoznao jednu ženu.preko neta pa sam je zvao malo razgovarali sad ide pivica i dozirana pljugaPatak bila placa... Nema te
Omg.... Razgovarali ste... Mislis ozbiljno??Da upoznao jednu ženu.preko neta pa sam je zvao malo razgovarali sad ide pivica i dozirana pljuga
A di si je upoznao?Omg.... Razgovarali ste... Mislis ozbiljno??
Ma super žena ali očito previše majmuna je uništiOmg.... Razgovarali ste... Mislis ozbiljno??
Na iskrici ali sam odmah ga izbrisaoA di si je upoznao?
Cek... Jesi ozbiljno pricao s njom ili ovako kao s nama?Ma super žena ali očito previše majmuna je uništi
Imali tamo još žena di si je upoznao?Da upoznao jednu ženu.preko neta pa sam je zvao malo razgovarali sad ide pivica i dozirana pljuga
Ma da kako drukčije pa uvijek sam takavCek... Jesi ozbiljno pricao s njom ili ovako kao s nama?
život u laži nije isplativCek... Jesi ozbiljno pricao s njom ili ovako kao s nama?
I sta je rekla za tebe?život u laži nije isplativ
Nemoj i nju povrijeditiMa da kako drukčije pa uvijek sam takav
Ma sve 5 ono nekako mi djeluje previše uništena od muškaracaI sta je rekla za tebe?
Pa da nije ne bi bila tamo... Evo ja npr koliko god unistena jos nisam toliko ocajnaA muskarci tamo traze sta bi jebali....Ma sve 5 ono nekako mi djeluje previše uništena od muškaraca
Krivi broj Kozak okrečešNemoj i nju povrijediti
Lako za nas mlatimudane, al prema ženama znaš pretjerati...Nisam ni bivšu
Možeš se uvijek rukom zadovoljiti ali srce malo težePa da nije ne bi bila tamo... Evo ja npr koliko god unistena jos nisam toliko ocajnaA muskarci tamo traze sta bi jebali....
Imaš nešto pametno ili da pogađam?Lako za nas mlatimudane, al prema ženama znaš pretjerati...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|