Kozjak Dida
Well-known member
Kako znaš?Npr Kozjak ima velilki kurac... To je cinjenica i tako sam vas obavijestila o tome...
A ako napises Kozjak ima veliki kuracznaci da provociras...da vj ima mali ali zelis da ja mislim da je veliki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znaš?Npr Kozjak ima velilki kurac... To je cinjenica i tako sam vas obavijestila o tome...
A ako napises Kozjak ima veliki kuracznaci da provociras...da vj ima mali ali zelis da ja mislim da je veliki
PrimjerKako znaš?
Pametan čovjek ^^I Bach je jedan od onih koji jebu u 9 ujutro....
Šta ne znaš da SiG preko chata može procijeniti dužinu i širinu kurca do u milimetar?Kako znaš?
Ja to ne kuzim... Zasto prvo ne odradite sve pa seks na kraju...Pametan čovjek ^^
Oooo... Hilda je stigla
SurfaOooo... Hilda je stigla
Čovjek uči dok je živ. Znači već kad pređeš prag stana ona sve zna....super, bar malo smanji tremu prije nastupaŠta ne znaš da SiG preko chata može procijeniti dužinu i širinu kurca do u milimetar?
Procjenjuje
Ma to samo hocu pokazati kako recenica moze drugacije zvucati a isto znacenjeČovjek uči dok je živ. Znači već kad pređeš prag stana ona sve zna....super, bar malo smanji tremu prije nastupa
Koliki su valovi ?Procjenjuje
Pa nije ti valjda jednom dnevno dovoljno?Ja to ne kuzim... Zasto prvo ne odradite sve pa seks na kraju...
Omg.... Zar vise puta dnevno? Ja jednomPa nije ti valjda jednom dnevno dovoljno?
Barem dvaput, ako sam u mogućnostiOmg.... Zar vise puta dnevno? Ja jednom
Omg.... Oslabila sam.. Nekad sam i ja to mogla, ali sad...Barem dvaput, ako sam u mogućnosti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|