A gdje još je lijepa , daj nam ifo , idemo svi sad gledatisve ok. lijepa je i tu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gdje još je lijepa , daj nam ifo , idemo svi sad gledatisve ok. lijepa je i tu
hahah još čekam slikuA gdje još je lijepa , daj nam ifo , idemo svi sad gledati
Ne saljem fotke jbg... Nisam na prodajuhahah još čekam sliku
pa nisam ni mislio kupiti hahaNe saljem fotke jbg... Nisam na prodaju
Nisam ni na poklonpa nisam ni mislio kupiti haha
Rijetko što je jednostavno, nekada trebamo zakomplicirati da obuhvatimo dubinu tematike. Vrlo je jednostavno i primamljivo podijeliti stvari na crne i bijele kako bi donijeli lakšu odluku i potvrdili paradigmu po kojoj se možemo ravnati, no to u konačnici samo rađa probleme.Pa stvar je zapravo vrlo jednostavna, ne treba komplicirati.
Ali ovdje je jasno sve kao danRijetko što je jednostavno, nekada trebamo zakomplicirati da obuhvatimo dubinu tematike. Vrlo je jednostavno i primamljivo podijeliti stvari na crne i bijele kako bi donijeli lakšu odluku i potvrdili paradigmu po kojoj se možemo ravnati, no to u konačnici samo rađa probleme.
Ako je zaista jasno kao dan i apsolutno trivijalno, zašto se onda uopće stvorila rasprava?Ali ovdje je jasno sve kao dan
Zato sto volim gubiti vrijeme sa budalama jbg....Ako je zaista jasno kao dan i apsolutno trivijalno, zašto se onda uopće stvorila rasprava?
Ja bi ti se onda ful svidioZato sto volim gubiti vrijeme sa budalama jbg....
Samo s takvima se druzimJa bi ti se onda ful svidio
ovaj je bisexualac hahaSamo s takvima se druzim
Nikakav biseksualac, čistokrvni ponosni peder <3ovaj je bisexualac haha
Pa tooo te ja pitam, pravo u sridu kakva izmotavanja... Nije vazno sto ce reci ljudi vec sto u sebi osjecas....Nikakav biseksualac, čistokrvni ponosni peder <3
Ti lagano ali sigurno uzimas venturinu poziciju security guardaja mislio bariš sig. sorry nemam ništa protiv pedera
haha on je bar bio sa njomTi lagano ali sigurno uzimas venturinu poziciju security guarda
Ne dam picke nikome visehaha on je bar bio sa njom
Uzivajte...laku noć svima. idem sanjati sig. imam materijala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|