Kao nesto vege a ne razumijes se uopce u prave trave...Ja preferiram caj od kamilice... Odnosno upravo ga pijem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao nesto vege a ne razumijes se uopce u prave trave...Ja preferiram caj od kamilice... Odnosno upravo ga pijem
pa krenuo sam spavat i sad me vjestica navuce da cu stvarno moratWerdum, ne moras uzivo drkat....
Za smirenje ?Ja preferiram caj od kamilice... Odnosno upravo ga pijem
HahahahanaSigica imaš guzu da još malo biti če potrebno školjke po naruđbi kupovat
Srecomzamisli jos da se drogiram na sve to..Kao nesto vege a ne razumijes se uopce u prave trave...
Bas i nemam patak... Svi mi se zale da se smanjila...Sigica imaš guzu da još malo biti če potrebno školjke po naruđbi kupovat
Vege što dalje od mene to je takav fol i fazon kremaste industrijeKao nesto vege a ne razumijes se uopce u prave trave...
Sintetika?Srecomzamisli jos da se drogiram na sve to..
Sig slala slike guze na whatsapp?Sigica imaš guzu da još malo biti če potrebno školjke po naruđbi kupovat
Da.. Cim si ti na forumu... Umjesto da posezem za tabletamaZa smirenje ?
Naravno da ne... Ja nikome ne saljem fotke..Sig slala slike guze na whatsapp?
Ništa čudno kad sve veče i veče po portalima a paradajzi sve manjiBas i nemam patak... Svi mi se zale da se smanjila...
Javi kad svrsis.pa krenuo sam spavat i sad me vjestica navuce da cu stvarno morat
GMO frendeNišta čudno kad sve veče i veče po portalima a paradajzi sve manji
Molim?Marijole jesi ti skuzio ovo?Ništa čudno kad sve veče i veče po portalima a paradajzi sve manji
Pa mi se volimo uostalom to i sama znaš da tko sa davlom tikve sadiDa.. Cim si ti na forumu... Umjesto da posezem za tabletama
Da otvori usta ,))))))Javi kad svrsis.
Predaleko jeDa otvori usta ,))))))
Vjestica, magija....Predaleko je
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|