Sisata i guzata
Well-known member
I recimo da me ispovjeda svecenik... Haha nekad znam imat burniju mastu od BachaOoo to bi dzabe napravila... Pali me ta uloga..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I recimo da me ispovjeda svecenik... Haha nekad znam imat burniju mastu od BachaOoo to bi dzabe napravila... Pali me ta uloga..
Sve ostaje iza tebe, vidila si Editu Majić...ko nova jeIzjebane bosonoge Karmelicanke
Vidiš da ne poznaješ mačke one se igraju sa njima samoMacke sam morala pustit u prirodu da love miseve...
Sve ostaje iza tebe, vidila si Editu Majić...ko nova je
Gladne su... Nemam para za macje konzerveVidiš da ne poznaješ mačke one se igraju sa njima samo
Preporučam ti cuckaMacke sam morala pustit u prirodu da love miseve...
Smanji konzumirat ljude možda?Gladne su... Nemam para za macje konzerve
Japanke možda?Cekam sandale da dobijem da budu svijetlo u mom tunelu bijede....
Opet te udarilo jako...Smanji konzumirat ljude možda?
uff daj bjezi odoh spavatlaku nocOoo to bi dzabe napravila... Pali me ta uloga..
Nuspojave...vakcinacijaOpet te udarilo jako...
Danas je bilo.Sunčano pa sam uživao u prirodi daleko od Asfalta i umjetnostiOpet te udarilo jako...
Laka Werdume.....jos mi samo ti ostajes za svadju... Sa svima sam se pomirila, moram te cuvat...uff daj bjezi odoh spavatlaku noc
Da je barem ali trava nema nuspojava samo sintetikaNuspojave...vakcinacija
Steta sto se nije cijepio Pfizerom.... Vec Astrom vjerovatnoNuspojave...vakcinacija
Sprzilo ti mozak...Da je barem ali trava nema nuspojava samo sintetika
Volim sunceOpet te udarilo jako...
Čak ni cjepit se neču ahSteta sto se nije cijepio Pfizerom.... Vec Astrom vjerovatno
A da da... Ajde priznaj sta konzumirasVolim sunce
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|