Sisata i guzata
Well-known member
Ni potres ha...Zna Mod o cemu pricam
Prvo zašalovat dobro, pa armatura i onda beton, kad ga stisne, jaooo.. nemoze ga nista polomit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni potres ha...Zna Mod o cemu pricam
Prvo zašalovat dobro, pa armatura i onda beton, kad ga stisne, jaooo.. nemoze ga nista polomit
opet pišete na pamet hahaI to je upitno ? On bi SiG s mlohavom čunom , ne ide to tako kod SiG . Ili beton ili miješalica
Ma ni cut.Ni potres ha...
Moze fotka tu da se uvjerimoopet pišete na pamet haha
može jedino tebi na mobMoze fotka tu da se uvjerimo
Aa jbg vidjet ce mi mamamože jedino tebi na mob
znači ipak hrabra samo na riječima?'Aa jbg vidjet ce mi mama
To smo vec ustanovili.znači ipak hrabra samo na riječima?'
nemoj biti tako hrabar, jer ako se zainati , ti ćeš njenu dobit i što ćeš onda ?ali hoču i tvoju
rislirat ću infarktnemoj biti tako hrabar, jer ako se zainati , ti ćeš njenu dobit i što ćeš onda ?
Meni nije bed, pun net mojih pokradenih fotkinemoj biti tako hrabar, jer ako se zainati , ti ćeš njenu dobit i što ćeš onda ?
Nije kaj bus ti riknul nego kaj ce te ona na dusi nositrislirat ću infarkt
onda šalji. samo za moje snene oči hahaMeni nije bed, pun net mojih pokradenih fotki
bolje ona nego itko drugi hahaNije kaj bus ti riknul nego kaj ce te ona na dusi nosit
Nemojteee tolike zene vec nosim...bolje ona nego itko drugi haha
Pa baš , ima i na PO tvoje fotke , samo što on nema pojma koji je oglas od šarmantneMeni nije bed, pun net mojih pokradenih fotki
Nek pita kristijan greja on je strucnjak za POPa baš , ima i na PO tvoje fotke , samo što on nema pojma koji je oglas od šarmantne
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|