Kozjak Dida
Well-known member
Ispravak netočnog navoda.Svi koji su nesto htjeli jebat si ih potrosila...samo PO ,))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravak netočnog navoda.Svi koji su nesto htjeli jebat si ih potrosila...samo PO ,))))
Nemam para ni oglas da stavim.. Preoataje mi samo ulicaSvi koji su nesto htjeli jebat si ih potrosila...samo PO ,))))
I šta sadNemam para ni oglas da stavim.. Preoataje mi samo ulica
Ma da da znate koji mi je oglas pa da me zajebavate.. E pa nece moci....Nemam para ni oglas da stavim.. Preoataje mi samo ulica
Natural bluesMoguce... Stigle mladje
Ma di ces ti kozjace? Maserka ceka za masazu a ti nam prodajes price da dolazis u Zg????Ispravak netočnog navoda.
Tezak zivot jedne kurve...Natural blues
Patku možeš dati mene samo u bitcoinu kupeMa da da znate koji mi je oglas pa da me zajebavate.. E pa nece moci....
Nakraju ce me patak jebat za dz...Patku možeš dati mene samo u bitcoinu kupe
Ružna riječTezak zivot jedne kurve...
Nema za dzabe kod patke...Nakraju ce me patak jebat za dz...
Ne vjerujem da je ispod 22 22-25 mora bit pa da je 17 kad se skinula j sigurno nebi pomislio u sebi jbt vidi joj kurcineRocky33 je napisao(la):
Ma ja imam 17 a njen nije bio veci od mog...neznam jel vi mjerite od jaja pa svi imate 22 ili
Ljubav ne košta to je sto.od stoNakraju ce me patak jebat za dz...
Ništa doma u ST što priča hrvatski. U Zg može, već me par puta zalevatilo al nije mi krivo, " jebimo domaće "Ma di ces ti kozjace? Maserka ceka za masazu a ti nam prodajes price da dolazis u Zg????
Nemam da mu platim da me jebeNema za dzabe kod patke...
ShemaleoviNe vjerujem da je ispod 22 22-25 mora bit pa da je 17 kad se skinula j sigurno nebi pomislio u sebi jbt vidi joj kurcine
Treba puno kurca popusit da mozes patku platit...Nemam da mu platim da me jebe
E.... A nema kurcaidem tugu ubit u alkoholuTreba puno kurca popusit da mozes patku platit...
Bit bit bit coinsiiii!!!!Treba puno kurca popusit da mozes patku platit...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|