old&ugly
Well-known member
E stvarno Patak, daj mi objasni zašto Međugorje sa malim m, a podigni sa velikim P??????Sačuvaj bože ne idem ja u međugorje Podigni kamen i tamo češ me pronači
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E stvarno Patak, daj mi objasni zašto Međugorje sa malim m, a podigni sa velikim P??????Sačuvaj bože ne idem ja u međugorje Podigni kamen i tamo češ me pronači
Ne morašPa zelim... Ali ne mogu. A zelim.
Klonim se vjernika iz međugorjaE stvarno Patak, daj mi objasni zašto Međugorje sa malim m, a podigni sa velikim P??????
Pa ne mogu. Jedino da dode netko iz svemira i vrati vrijemeNe moraš
Moraš mi biti malo razgovjetniji, nisam skužio jasnoviđenje!!!!!Oldie znaš ti što je jasnoviđenje ili repetiraš neku uglancanu.pušku
Meni je stari dijed uvijek govorio da sam AstronautPa ne mogu. Jedino da dode netko iz svemira i vrati vrijeme
Jbg.odi.u međugorje meni ne trebaMoraš mi biti malo razgovjetniji, nisam skužio jasnoviđenje!!!!!
To sam i pretpostavio, samo te pitam za gramatikuKlonim se vjernika iz međugorja
Ah volim vjernike Koji pateTo sam i pretpostavio, samo te pitam za gramatiku
Očito da griješim što te pokušavam doživjeti ozbiljnoJbg.odi.u međugorje meni ne treba
Igraj lotoOčito da griješim što te pokušavam doživjeti ozbiljno
Ma daj ti mene hahaOčito da griješim što te pokušavam doživjeti ozbiljno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|