Sisata i guzata
Well-known member
Pa ono... Ja sam tu za vas frendica a ne kurva. A tamo sam kurva.4 puta čitao ovo i opet ne razumijem...mislim da glupavim rapidno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono... Ja sam tu za vas frendica a ne kurva. A tamo sam kurva.4 puta čitao ovo i opet ne razumijem...mislim da glupavim rapidno
Ružna riječNe volim da ljudi na ovoj temi znaju da se kurvam....
Ružna riječPa ono... Ja sam tu za vas frendica a ne kurva. A tamo sam kurva.
Ok seksualna djelatnica zaboga....Ružna riječ
Glupo pitanje al jel se desilo da je slučajno naletio netko sa foruma premda sumnjam da razgovaraš na način da se to može skužiti...Pa ono... Ja sam tu za vas frendica a ne kurva. A tamo sam kurva.
Mod HahaNije mi čudno, on pazi na zločestu curicu dok ja spavam
Ne, osim ljudi koje sam pustila ciljano s foruma...njih 4... A i taj ogkas je mozda jednom mjesecno sat vremena ako i tolikoGlupo pitanje al jel se desilo da je slučajno naletio netko sa foruma premda sumnjam da razgovaraš na način da se to može skužiti...
Kad si bila Maja Pjesnikinja?Cak nije doslo ni do toga da me novi ljudi povezu sa starim likom koji sam bila prije
Zar je potrebno se opravdavati?Cak nije doslo ni do toga da me novi ljudi povezu sa starim likom koji sam bila prije
Pjesnikinja? Uf kako pratis....Kad si bila Maja Pjesnikinja?
Ko zombi je ?Pjesnikinja? Uf kako pratis....
U nas se kaže...a ne znaš ni po mise...Pjesnikinja? Uf kako pratis....
Predivna fotka,
Tel: 064/677-677
|
|
|