maserkasplit
Well-known member
Bok sombibok ms
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bok sombibok ms
I bolje takoPrije se pozdravlja ms nego sig. Točnoje sig se uopće ne pozdravlja. Svašta. Sig blokiraj ga.
Tako tako. A kad ga blokitaš jel se otvara novo mjesto za neblokirane?I bolje tako
Blokirala sam ga vecI bolje tako
Da, al onda dam oglasTako tako. A kad ga blokitaš jel se otvara novo mjesto za neblokirane?
Ostanite tu...vraća se poslije reklamaE idem plovku poslat sliku zene koju je bivsi jebao da procijeni kako izgleda... Ostanite tu...
Jao hvala puno... Objavila bi ja kompletnu al nekako bolje ne jbgSig dobra ti je slika u profilu! ja nisam od komplimenata ali eto sviđa mise...
bolje ovakoJao hvala puno... Objavila bi ja kompletnu al nekako bolje ne jbg
zašto?I bolje tako
sig sam pozdravio privat hahaPrije se pozdravlja ms nego sig. Točnoje sig se uopće ne pozdravlja. Svašta. Sig blokiraj ga.
Tvojim sisamaPatak sta se iscudjavas cijelo vrijeme
Ne radi mu ekran pa krivo stišće, biće prljav nakon dopisivanja sa tobomPatak sta se iscudjavas cijelo vrijeme
Nismo se dopisivali na krajuNe radi mu ekran pa krivo stišće, biće prljav nakon dopisivanja sa tobom
Nemaš šanseNismo se dopisivali na kraju
Takvo svijetlo... Btw u oci se gleda...Sig.opet neke.čudne žarulje imaš.ili malo se igraš.mobačom?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|